De auto was ook schoongemaakt. Top

Snel en goed geholpen

Zoals altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan, ik kan ze alleen maar aanraden.

Service

Gied geholpen. Leenauto werd geregeld. Gebeld toen de auto klaar was. Geholpen met de autosleutel. Allemaal dikke prima!

Tevreden

Tevreden

Klantvriendelijk

Auto goede service beurt gehad Wachten in de showroom Auto nog gewassen Prima voor elkaar

Netjes meegedacht, wou bus graag dezelfde dag nog gebruiken, dat is gelukt.

Prima service.

Auto voor grote beurt, onverwachte onderhoud direct verholpen.

klantgericht

ivm een herstellende genezing van mijn operatie haalden en brachten de mannen van Liewes mijn auto voor een jaarlijkse beurt aan huis ! hulde

Alles loopt op rolletjes

Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Er wordt van te voren duidelijk aangegeven wat de te verwachten kosten van het onderhoud zijn.

Je wordt vriendelijk ter woord gestaan en ze helpen aan alle kanten als je er niet uitkomt

Goed contact

Alles goed verlopen, goed contact over bevindingen. Plus puntje: auto schoon van binnen, en goed stofgezogen. Min puntje: buitenkant auto gewassen met zand doekjes of borstel. Veel vuile strepen op het dak en ramen en in de portieren

Betrouwbaar en prettig contact

Zorgvuldig en accuraat

Goede service en vriendelijk personeel

Klantvriendelijk en deskundig

Onlangs jonge occasion gekocht. Deskundig en klantgericht daarbij door verkoopadviseur begeleid. Ze staan altijd voor je klaar!

Prima ervaring

We zijn zeer tevreden over Lieuwes in Roden. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen.

Rustig, behulpzaam

Vaste gezichten, die je rustig te woord staan en meedenken

Heel tevreden.

Word hier altijd prima geholpen.

Er is de laatste jaren na elke beurt wat, ik heb twijfels aan de kwaliteit.

Ik wil toch graag kwijt dat ik de laatste jaren vervelende ervaringen heb opgedaan doordat er NA een onderhoudsbeurt problemen optraden. Het gaat om het volgende: - de dop van het koelsysteem is een keer niet vastgedraaid. Op de terugreis van vakantie met de caravan kreeg ik op de Duitse snelweg een kokende motor. Ik moest 8 kilometer langzaam met alle alarmsystemen aan over de vluchtstrook naar een parkeerplaats waar ik er achter kwam dat het koelsysteem volledig droog stond. Een hele nare ervaring. Meer dan een verontschuldiging vsn jullie heb ik niet gehad. - Ik ben twee keer langs geweest met een te snel leeglopen voorband, is beide keren niet verholpen. Nu ik dit jaar nieuwe voorbanden heb gekregen loopt hij opeens niet meer sneller leeg. - ik heb vorig jaar nieuwe achterbanden gekregen, een ervan loopt snel leeg. Ik ben er niet mee langs gegaan omdat ik al geen vertrouwen meer heb dat dat helpt. - dit jaar ben ik op vakantie geweest met veel lawaai in de auto, ook behoorlijk irritant. Bleek dat de handremkabel niet goed in de schoen zat. Is verholpen, maar wederom gedonder. Ik betaal gemiddeld 700 euro per jaar aan onderhoud bij jullie. Daarvoor verwacht ik meer kwaliteit. Daarom ben ik niet een tevreden klant, alhoewel ik snap dat het allemaal niet opzettelijk is, twijfel ik toch steeds meer aan jullie kwaliteit. Verder is alles heel aardig en goed geregeld. Maar ik wil dit toch even kwijt.

Medewerkers uitstekend, contacten uitstekend

Prima en vlot geholpen

betrouwbare service

Al jaren klant voor onderhoud. Nu zorvuldig de turbo vervangen, precies op tijd klaar voor vakantie. Open en eerlijke communicatie, prima prijs.

Top service en aandacht

Persoonlijke benadering, een garagebedrijf waar je als klant nog als klant wordt gewaardeerd en behandeld. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

enige teleurstelling

mijn auto heeft op 4 maart jl. een beurt gehad, kosten € 1.652,48. Vervolgens 26 juni distributie riem vervangen na enige miscommunicatie over de datum € 1.128,33, nu afgelopen 31 juli een motorlampje brandt in de kleur oranje. op 1 augustus terug voor de storing. Auto aan de computer, komen er 3 storingen uit, die eigenlijk geen storing zijn. lampje is uit, duur onderzoek 20 minuten, kosten € 79,65 in mijn beleving had ik hier enige coulance verwacht te meer, daar alle foutcodes eigenlijk geen foutcodes waren. Een kleinigheid hou je altijd, maar ik was dit niet gewend in de tijd van Henk van Bergen ;-)

Wij zijn zeer tevreden. En zijn al jaren klant bij jullie. En het voldoet ons nog steeds goed

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!