prima!

na aankoop van occasion worden binnen garantietermijn issues zonder problemen, snel, eerlijk en vriendelijk afgehandeld en gerepareerd. een aanrader, deze garage!

Zoals altijd

Zoals altijd

Uitstekend geholpen

Liewes is zeer klantvriendelijk. Ik ben naar tevredenheid geholpen.

Goede service, vriendelijk en auto op tijd klaar.

Ik ben heel tevreden.

Persoonlijk, flexibel en bekwaam.

Persoonlijk, flexibel en bekwaam.

Snelle correcte hulp, zonder afspraak.

Ik ben fantastisch geholpen bij mijn lekke voorband. Snelle service en vriendelijk personeel, zoals altijd.

Altijd prima geholpen. Uitstekende service!

zeer tevreden

Je wordt verwacht en je wordt zeer vriendelijk ontvangen.

Goed geholpen, maar probleem is gebleven

De banden zijn gebalanceerd, maar de auto stuitert nog steeds. Jammer bij een verder fijn rijdende auto. Zou het in de aandrijflijn of banden kunnen zitten? Overigens de ruitensproeier werkt weer top :-)

Ben zeer tevreden

Laat de winter maar komen. Ben er klaar voor.

Super vlot en netjes geholpen

Hele fijn ervaring met Jeroen gehad vlot n zeer correct geholpen bij de aanschaf van onze mokka e

Goede dienstverlening.

Service perfect

Auto voor beurt gehaald door monteur en weer treruggebracht.

Snel geholpen

N.v.t.

deskundig en vriendelijk geholpen

zoals de vorige keren vlot en vriendelijk geholpen

De allerbeste service die er maar bestaat!

Ik heb al een oude Meriva, maar dat maakt voor Lieuwes niets uit : ze verzorgen die met interesse - en kundigheid alsof het een nieuwe is. Bovendien wordt mijn wordt mijn auto na een beurt altijd terug gebracht en soms zelfs al in de garage gezet !!! Lieuwes : mijn vertrouwde adres!!!

Vlotte afhandeling en adequaat advies

Slechte versnellingsbak lagers werden snel gededecteerd en de consequenties duidelijk gemaakt.

uitstekend

prima service, vlotte hulp en goede koffie. vriendelijke behandeling

Prima service en contact

prima service

Top service

Klantvriendelijk, kundig, betrouwbaar en betrokken

Top garage !

Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

Correct en snel.

Correct en snel.

Keurig afgehandeld voor schade herstel.

Zoals afgesproken alles op een prettige manier afgehandeld en geen nawerk als klant.

Prima contact, en als bonus een gepoetste auto!

Omschrijving zegt het, goed contact, netjes afgeleverd

Top service!

Top service!

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!