Behulpzaam en snelle acties/reacties

Mijn auto al jaren in onderhoud bij Liewes, tot grote tevredenheid.

Supersnel geregeld

Binnen 1 week auto gezien en gekocht

Heel goed

Heel goed.;

Super goede service

Bij Liewes staan de medewerkers altijd voor je klaar. Fijn bedrijf!!

Apk en beurt

Het werk is gedaan volgens afspraak. Of het allemaal goed is gegaan kun je natuurlijk pas over een tijd vaststellen. Medewerkers zijn vriendelijk.

Goed, tevreden...

Afspraken niet nagekomen

Check van detectie niet gebeurd. Terugbellen is ook niet gebeurd door medewerker.

Zeer klantvriendelijk en prima service.

reparatie ABS tot tevredenheid uitgevoerd

door vriendelijke medewerkers te woord gestaan en uitleg ontvangen over hetgeen is gerepareerd.

Zeer goed..

Alles volgens plan

Het is fijn zaken doen

In de roos!

Claxon deed al een tijdje weinig meer, tot op het moment dat er helemaal geen geluid meer uitkwam. Vond ik bij nader inzien niet echt prettig, je zult maar achter een grote vrachtwagen staan die opeens linksaf wil. Hij heeft daar ruimte voor nodig, niet alleen naar rechts maar ook naar achter. Dan schuift ie opeens achteruit op je af, je staat te dicht achter hem, de chauffeur kan je onmogelijk zien en wil hem waarschuwen. Dan realiseer ik me dat mijn claxon het niet goed doet, helemaal niet meer zelfs. Een gevoel van angst bekruipt me. De vrachtwagenchauffeur slaagt er toch in de onverwachtse bocht naar links te nemen, zonder achteruit ruimte te hoeven maken. De volgende dag meteen naar Liewes, receptionist Hans komt me halen en neemt de sleutels aan. Ik neem plaats in de wachtruimte met een nieuwe Telegraaf. Nog geen tien minuten later komt Hans me al weer halen. U gebruikt zo te oordelen uw claxon niet heel vaak zegt hij. Klopt, antwoord ik. Hij vertelt dat beide polen van de claxon van onze Mariva gewoon op de juiste spanning staan, een klein tikje was genoeg om het vertrouwde geluid weer te laten horen. Af en toen de claxon gebruiken is niet verkeerd, zegt Hans, dan blijft het gemakkelijker in gebruik.

Geweldig goed

Geweldig goed

voel mij altijd welkom.

ik kom er al jaren.

Voortreffelijk

Goed geholpen en kreeg een fijne leenauto mee. TOPPERS

Snel en deskundig geholpen.

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen

auto is weer tip top

alles zonder omkijken weer geregeld

Heel goed

In maart mijn Renault Captur aangekocht. Hele prettige ontvangst en leuk gesprek gehad met Jeroen. We zijn snel tot overeenstemming gekomen. Helaas kreeg de auto na 2 maanden storing. Gebeld en binnen half uur stond een medewerker met oplader en vervangende auto voor de deur. De auto is inmiddels weer gerepareerd. Zeer tevreden. Enig puntje van verbetering: informeer de klant als de reparatie langer gaat duren. Dat is fijner dan steeds zelf er achteraan bellen.

Heb met een heel goed gevoel mijn eerste auto hier gekocht!

Dit is een autobedrijf met een zeer goed en gevarieerd aanbod. Ik ben ontzettend goed geholpen door verkoper Martin, die mij alle tijd gaf om tot een goed besluit te komen. Ik heb de auto nu bijna 3 maanden en ik ben enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt. Martin bedankt!

Dik in orde.

Je word altijd vriendelijk ontvangen zonder druk. De werkzaamheden zijn zoals afgesproken.

Prima garage

Prima ervaring,uitstekend garage

Altijd goed en behulpzaam

Apk en relaties worden altijd correct en in afstemming uitgevoerd. Niet goedkoop maar daarvoor kundige en vriendelijke vaklui.

Uitstekende service

Onderhoudsbeurt (groot) aan auto prima uitgevoerd, auto gewassen en belletje dat auto weer gereed stond Zeer vriendelijk en kundig personeel Wat wil je nog meer?

ben goed geholpen

ben goed geholpen

Op zaterdag nog de airco bijgevuld

Dag voor de vakantie geen koeling airco gebeld op zaterdag kon langskomen en ze konden het direct herstellen dat op zaterdag middag. Deze service zie je niet vaak in het weekend.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!