Laden reviews...
64 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde recensies blijkt een samenhangend beeld van een klantgerichte onderneming. Het team wordt als vriendelijk en professioneel genoemd, met duidelijke communicatie en snelle afhandeling. Klanten waarderen betrouwbare service en eerlijke prijzen. Over het geheel genomen blijven klanten terugkomen voor onderhoud en aankoop.
Wanneer ik kom met mijn Saab word ik altijd vriendelijk ontvangen. Daarnaast begrijpt iedereen dat ik ontzettend zuinig op mijn auto ben en daar wordt ook naar gehandeld. Je kunt ook rustig meekijken in de werkplaats, overleg hebben met één van de monteurs om te kijken welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Gewoon een heel fijn bedrijf met vakkundig personeel. Hoop hier nog lang te kunnen komen.
14 July 2026
Tom
ENSCHEDE
Ik heb mijn zakelijke en privé auto in onderhoud bij Baan Automotive. De sfeer is prettig en het personeel is vakkundig. Overleg is altijd op het juiste niveau. Aanrader!
26 June 2026
Jelle Meinema
Oldenzaal
Zeer positief, tot een volgende
16 June 2026
Ferry Karmelk
Delden
Vakmanschap en begrip voor klant
26 May 2026
Nico
Delden
Wij komen al jaren bij Baan, altijd vetrouwd
18 May 2026
Tymon
Haaksbergen
Bij Baan automotive stonden 2 mooie Polestars 2, met eentje daarvan een proefrit gemaakt en toen waren we eigenlijk gelijk verkocht. Er was nog wel een storing in het extern geluidssysteem, dit is door hun opgelost. We hebben een goede prijs voor onze eigen auto ontvangen en konden snel tot een goede deal komen. Fijne en prettige ervaring met dit autobedrijf waar het meteen vertrouwd aan voelde. Veel succes en ga zo door!
16 May 2026
Jeroen
Borculo
Uitstekende service met persoonlijke benadering. Top!!!
13 May 2026
Eric
super service ……..punt!
13 May 2026
Elsa
Hengelo
Very fast service as soon the part was founf
4 May 2026
Leonidas
Hengelo
Top geregeld, betrouwbaar en dé plek om je automaatbak te laten spoelen naast een grote beurt—specialisten die precies weten wat een BMW nodig heeft.
25 April 2026
Fatih
Hengelo
Prima service en zeer vriendelijk en natuurlijk heerlijke koffie
21 April 2026
Roy
enschede
Korte lijnen en fijne service.
15 April 2026
Ariël Unverzagt
Borne
Snelle, vriendelijke en goede service.
22 March 2026
Tanja
Almelo
Wordt altijd goed geholpen
17 March 2026
Anneke
Enschede
Onze tweede auto, een Nissan Qashqai, was eerst bij een merkdealer in het Westen van Nederland in onderhoud en de laatste twee jaren kregen we forse onderhoudsrekeningen waarbij twijfel ontstond. Onze Saab hadden we bij Baan gekocht en het onderhoud voor die auto wordt naar volle tevredenheid verzorgd door Baan. Vandaar dat we de Qashqai nu voor het eerst bij Baan in onderhoud hebben gegeven. Net als bij de Saab verliep dat prettig en vriendelijk met duidelijke uitleg en advies. Een verademing vergeleken met de ervaringen bij de merkdealer.
17 March 2026
Theo
Spijkenisse
Na onze verhuizing van west naar oost met onze eerste Saab bijna 40 jaar geleden kwamen we bij garage Lenferink in Enschede. De opvolger van deze garage werd eerst Auto Jansen in Hengelo en daarna Baan Automotive met hun uitstekende service en zeer ervaren, kundige en betrouwbare monteurs; met name Robert en Robin zorgen goed voor ‘onze’ auto. Klantvriendelijkheid en snelle service staan hier hoog in het vaandel. Tijdens een vakantie in Wales hadden we eens problemen met onze Saab; lokale garages konden op geen enkele manier het euvel verhelpen. Telefoontje naar Baan - het probleem was snel en eenvoudig opgelost door Robert en we konden verder rijden. Na vijf verschillende autotypes Saab werd het enkele jaren geleden een (gevoelsmatig pijnlijke) overstap naar een luxe BMW met alles erop en eraan. Edwin luisterde goed naar onze wensen voor een overstap naar een ander merk; via contacten met een collega serveerde hij ons dit mooie exemplaar met alles erop en eraan! Tijdens een verblijf in Schotland kreeg het electronisch dashboard van de BMW kuren; telefonisch contact met Kai zorgde voor de snelle oplossing van het probleem. Wij blijven klant bij Baan Automotive!
11 March 2026
Edith
Boekelo
Vervanging dimlicht
11 March 2026
Henny
HENGELO OV
Service verzoek, zoals na eerdere ervaringen verwacht, weer adequaat afgewikkeld. Betrof vervanging van laagspanningsbatterij van mijn Tesla.
23 February 2026
Fred
Vriendelijk en snel geholpen
20 February 2026
Lucas
Enschede
Hier kennen ze service met een hoofdletter S! vanaf het begin al goed; voor het maken van een afspraak bij de verkoop, geen probleem, goede inruil voor de auto van te voren (moet van ver komen). afspraak gemaakt voor proefrit en aankoop. tussentijds goed contact, aflevering super geregeld! (heb wel anders meegemaakt) Daarna nog terug geweest voor een paar dingetjes. Wordt keurig opgelost en zelfs nog onder garantie. vandaag ook weer geweest voor een check, marterkastje inbouwen en wat losse puntjes. Auto was binnen een uur weer klaar! Hier ben je klant en geen nummertje. Hiervoor rijd ik graag 50 minuten vanaf Apeldoorn. Echt top service!
11 February 2026
Robin
Apeldoorn
Aardige mensen, goede service.
6 February 2026
Hans
Goor
Ik ben al vanaf begin klant bij Saab Baan en aansluitend bij Baan Automotive.
4 February 2026
Frits
Eschede
Een echt service gericht autobedrijf, waar Service nog met een hoofdletter wordt geschreven. Prima monteurs. Wil je op de auto wachten dan is er een gezellige koffie hoek met dagelijks een krant.
1 February 2026
Robbie
Almelo
Uitstekende service
25 January 2026
Britt
Enschede
Baan Automotive is een aanrader. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee, communiceren goed en professioneel. Ik ben zeer tevreden en kan anderen aanraden.
24 January 2026
Allard
Enschede
Mobiliteitsprovider in regio Twente met meer dan 100 occasions op voorraad.
Goudstraat 50
7554ND Hengelo