Geweldig!

Accu op op woensdagochtend “dood” Naar John gebracht en per direct mooie nieuwe accu erin, ook maar even gelijk remvloeistof vervangen ( moest toch in december) en altijd een leenauto klaar. En dan aftoppen met een faire prijs met zelfs korting! Wat wil je nog meer?!

Eerlijke garage met goede service

Ook dit jaar weer mijn auto APK en beurt gegeven bij autobedrijf Strijbosch. Ik vind t een kundige, eerlijke garage. Ze bellen op om te bespreken wat er aan is en wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf. Vriendelijk personeel Ik ben erg tevreden

Vriendelijke service

Dag na beurt met 2 nieuwe banden, signaal dat bandenspanning onvoldoende is.

Top!!

Goed op de hoogte gehouden en heel erg meedenkend!!

Altijd keurig en betrouwbare garage!

Erg fijne garage, komen afspraken na

Geweldig bedrijf

Ik kom er al meer als 25 jaar en ben nog steeds tevreden, je wordt goed geholpen en vriendelijke mensen, een aanrader voor mensen die er nog niet zijn geweest

Fijne garage, betrouwbare vriendelijke mensen

Fijne Garage Er werken mensen die hun vak verstaan. Ze lopen die extra meter voor je en zijn heel vriendelijk. Ik ben zeer tevreden over hen.

Erg vakkundig, eerlijk, vriendelijk, een heel fijn bedrijf om de auto te laten onderhouden.

Je kunt met alle vragen terecht en er wordt goed advies gegeven .

Je kunt ook vlot telefonisch een afspraak maken. Het bedrijf kent zijn klanten. Er is altijd een aardig vriendelijk contact.

Top garage! Betrouwbaar en vriendelijk.

Ik kom hier niet voor niets al jaren…

Vriendelijk, behulpzaam, prima service!!!

Al het personeel zeer vriendelijk, behulpzaam. Top!

Tevreden klant

Vriendelijk, snelle en goede service.

Goede service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Duidelijke communicatie

Auto grote beurt laten geven, ochtend meteen contact gehad met de kosten. Duidelijk niks moet! Auto stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Factuur was besproken.

Erg goede service

Goed meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden.

ALTIJD fantastische service!!

Ik kom al een paar jaar hier en dat bevalt heel goed. Zelfs mijn vriend en mijn zoon hebben hier hun auto gekocht en in onderhoud. Ze hebben altijd een goede service en denken mee in oplossingen.

Zoals al 37 jaar, geweldig

Voor mij persoonlijk nooit een ander bedrijf die mijn auto gaat onderhouden. Zelfs bij mijn vorige nieuwe auto heb ik vanaf dag 1 het onderhoud laten uitvoeren door Jan Strijbosch en niet bij de lokale merkdealer. Bij deze garage heeft de klant nog echt een voor- en achternaam, en niet alleen maar een debiteurennummer.

Geweldige vakman

Zoals vanouds weer vakkundige behandelingen

Altijd een perfecte service en prijs

Altijd een perfecte service en prijs

Uitstekende service

-Ze denken met je mee in het maken van afspraken en oplossingen. -Ze zijn altijd vriendelijk in telefonisch en persoonlijk contact. -Ze overleggen altijd bij reparaties en de kosten hiervan. -Ze nemen de factuur met je door en geven hierbij waar nodig extra uitleg. -prijs/kwaliteit is in mijn ogen uitstekend. Je bent geen nummertje en dit merk je door bovenstaande punten.

Klantvriendelijk!

Klantvriendelijk!

Trekhaak

Vriendelijke en netjes geholpen alles is goed verlopen ,zeker een aanrader

Top service!

Korte communicatielijn

Uitstekende dienstverlening

Afspraak gemaakt voor APK en Airco onderhoud. Leenfiets ontvangen voor de dag en netjes gebeld bij alle bevindingen en in overleg het onderhoud afgesproken.

Ze maken goed werk.

Maken wat nodig is , en als het duurder wordt dan geven ze een telefoon over het hoe en wat .

Heraclesstraat 20

5048 CG Tilburg