Mijn ervaring met Autobedrijf Strijbosch is zeer goed.
Als je met de sleutels in het contact zo je autodeur dichtslaat (op slot, dat kan nl. met een Hyundai i 10) en je belt naar Garage Strijbosch en ze staan binnen een kwartier bij je, wordt vriendelijk en professioneel geholpen, en er wordt meegedacht, dan is dat echt een compliment waard! John, bedankt!
Voor mij als leek is belangrijk dat ik van garage Strijbosch betrouwbare adviezen krijg over reparatie, vervanging et cetera. Ik word in een vriendelijke sfeer deskundig en adequaat geholpen. Vóór niet-standaard of duurdere ingrepen is er altijd goed overleg op initiatief van de garage. Ook toen, een keer bij mij en een keer bij mijn dochter, een reparatie niet meer verantwoord was, kreeg ik van garage Strijbosch alle hulp om van de auto af te komen. Complimenten!!
Klantgericht. Vriendelijk. Prettig zakelijk. Gericht op lange termijn relaties. Niet het onderste uit de kan willen. Mijn familie heeft er verschillende tweedehandsauto\'s gekocht en het onderhoud laten uitvoeren.
Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Komt de gemaakte afspraken netjes na en een super service!!!!! Een echte aanrader.
Tot nu toe uitstekende ervaringen.Duidelijke afspraken over inhoud en uitvoering van opdracht en zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding
Het fijn bedrijf met vriendelijke mensen. Zeer servicegericht. Eerlijk. Kom hier al 6 jaar.
vriendelijkheid - snelle service - duidelijke uitleg over reparaties e.d - vooraf overleg over kosten en/of noodzaak reparaties - koffie staat altijd klaar
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar. Nette afhandeling, goede service.
Na jaren lang de hoofdprijs te hebben betaald bij een officiele dealer , eindelijk een garagehouder die weet wat hij doet. Waar je tenminste gewoon door de eigenaar in overall te woord wordt gestaan. die luistert naar wat de problemen zijn, en als grote verassing geen inhoud gedrag meer bij het automatisch recyclen van het roetfilter. Kortom een top garage volgende week mijn vrouws autootje ook daar naar toe brengen.
Heraclesstraat 20
5048 CG Tilburg