Erg goed bedrijf. Helder in de communicatie en repareert alleen wat echt nodig is
Klantvriendelijk, en ze laten zien wat ze vervang hebben, en ze bellen eventueel wat er vervangen moet worden bij een onderhoudsbeurt.
Super goede ervaring en de service is top!
Altijd vriendelijk en naar mijn gevoel een eerlijk advies.
zeer goed bedrijf goed gemaakt beter dan dat gepruts van van dorst die de de schaden heeft toegebracht tot de volgende keer gr ben hamers
heel goed
Proffecioneel-betrouwbaar en zeer gemoedelijk.
Als je auto gerepareerd moet worden, dan baal je. Na een bezoek aan Strijbosch heb je het gevoel dat er is meegedacht en alles correct en voor een redelijke prijs is opgelost.
goed geholpen,goed prijs/kwaliteit
Gewoon super, service, klantvriendelijkheid, herkenning van vaste klant (geen nummer)
Prettig en professioneel, zeer klantvriendelijk!!
Mooi familiebedrijf, zeer servicegericht, klantvriendelijke, joviale mensen. Wie betrouwbare garage zoekt, kan ik Strijbosch zeker aanraden!
Klantvriendelijk, meedenkend en vakkundig! Kom al jaren naar volle tevredenheid met beide auto\'s bij deze garage.
Kom al jaren bij dit autobedrijf. John en Claudia en hun team staan altijd met een glimlach voor je klaar. Al het een en ander meegemaakt met automobiele problemen, maar altijd wordt meegedacht en meegekeken naar de beste oplossing. Erg tevreden, kom elke keer in een warm bad als ik binnenstapt.
eerste ervaring welke mij zeer goed bevallen is. problemen zijn deskundig en snel opgelost.
Goede service en kwaliteit. Betrouwbaar en eerlijk.
Heraclesstraat 20
5048 CG Tilburg