Goede service, vriendelijke omgang, proberen mee te denken in wat er wel niet gedaan moet worden en houden rekening met de hoogte van de rekening. Ik laat mijn auto met gerust hart achter en heb vertrouwen in de werknemers.
Mijn eerste bezoek is goed ontvangen. Ik vond het bedrijf er erg mooi uitzien. Vakkundig en deskundig! Na eerst een andere garage te hebben bezocht, kom ik nu graag terug naar dit bedrijf. In deze garage heb ik meer vertrouwen dan in de vorige!
Zowel mijn kinderen als ik komen graag met onze auto naar dit bedrijf. En nu ook op advies een kennis van ons. Altijd goede uitleg, zeer vriendelijk, keuzes worden voorgelegd, goed en deskundig advies. Wij komen altijd weer terug. En de auto\'s blijven het goed doen. ;-)
Goede service. Heldere eerlijke prijzen en geen verassingen achteraf.
Altijd geweldige service, snel en deskundig.
Dikke 10
Zoals altijd weer zeer vriendelijk en uitstekend geholpen
Ik kom hier nu ongeveer 8 jaar en heb hier 2 auto\'s in onderhoud (BMW 1 en 3-serie) Autobedrijf Strijbosch komt altijd hun afspraken na; belt in geval van onverwachte kosten; Overlegt met klant over mogelijkheden. Laat ook altijd zien hoe de kosten zijn opgebouwd en welke onderdelen precies problemen hadden, onderdelen worden bewaard. Ze geven ook indien mogelijk de keus tussen onderdelen van A-keus (merk eigen onderdeel) of een universeel onderdeel, welke vaak goedkoper zijn. Kortom een prettig garagebedrijf, waar ik een goed gevoel bij heb!
Prima. Ze houden me mobiel
Service is zeer vriendelijk en goed
Heel sympathiek, hulpvaardig en kundig. Men denkt met je mee. Betrouwbaar.
prettige service, duidelijk verhaal vooraf. snelle afhandeling
zeer positief. Duidelijke communicatie en voert geen onnodig onderhoud uit
Ben zeer tevreden over het werk en over de klantvriendelijkheid
meedenkend en klantvriendelijk!!
Goede service. Komen afspraken altijd na. Alles wordt netjes afgehandeld. Aanrader!!
Bijzonder goed, ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen
Zeer betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig, meedenkend, voorkomend.
Heraclesstraat 20
5048 CG Tilburg