Vriendelijk en behulpzaam
Geweldig bedrijf. Goede service.
Deskundig en betrouwbaar! Ik ben al enige jaren klant en ervaar goede service.
Ze doen meer dan ze beloven te doen.
Komt altijd keurig de afspraken na. Belt in geval van onvoorziene kosten. Leenfiets staat kosteloos klaar. Wordt hier al 10 jaar keurig geholpen. Kortom een erg prettig en kundig garagebedrijf
Een zeer goed bedrijf, altijd een prettige samenwerking met John. Ze zijn eerlijk en de afgesproken kosten kloppen altijd, John probeert altijd een oplossing te vinden die in je voordeel is. Een gewoon goed bedrijf dus.
Goede ervaring, klantvriendelijk en goede service!
Ik ben nu voor het eerst bij deze garage geweest en mijn ervaring was positief. Dit verwacht ik bij een volgende onderhoudsbeurt ook weer.
Top! Goede service, eerlijk advies en snelle afhandeling. Een echte aanrader!
Erg flexibel en klantvriendelijk, snelle service waarbij vooraf geen afspraak was gemaakt.
Prima service, komen na wat ze afspreken en prijs wordt altijd eerst voorgelegd en goed uitgelegd.
Wederom zeer goed en snel geholpen
Prettige behandeling Goede informatie over te verrichte reparaties en werkzaamheden Goede afhandeling
Snel, duidelijk en goede kwaliteit
Zeer goed. Professioneel en zeer klantvriendelijk! Beveel het bedrijf van harte aan!
vriendelijk, eerlijk en bekwaam personeel
al jarenlang trouwe klant, zeer tevreden over kwaliteit en service, bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant
Al jaren een goede service, altijd meedenken en perfecte uitleg, wat er gedaan is. Zelfs wordt er soms minder gedaan dan gepland, wanneer blijkt, dat het een onnodige vervanging zou zijn.
Hele goede service en ik ben heel snel en goed geholpen
Zomercheck gehad, vlot geregeld en gratis voor vaste klanten, super.
Heraclesstraat 20
5048 CG Tilburg