Super snel en vriendelijk geholpen

Dakkoffer laten plaatsen. Ging erg snel met goede uitleg. Vriendelijk personeel!

Vriendelijke en realistische garage

Wij komen inmiddels al jaren bij garage Jan Strijbosch. Vriendelijke mensen. Ze zijn realistische en denken goed mee. Hier kunnen grote dealerbedrijven wat van leren.

Goede service en meld tijdig additionele kosten.

Fijn bedrijf, aardige mensen, goede service!

Apk en kleine beurt laten doen. Goed geholpen met goede communicatie. Kom er al jaren.

Ze doen wat ze kunnen

Het is niet simpel om techn. personeel binnen te houden.

Fijn garagebedrijf!

Zoals altijd heel goede communicatie, afspraken worden nagekomen, er wordt gedaan wat nodig is. Wij zijn heel tevreden!

Korte lijntjes en duidelijk

Goed advies waardoor wij onze auto's altijd lang kunnen blijven rijden. Duidelijk advies en contact als er extra kosten zijn. Gewoon een eerlijke Garage.

Transparant, goede service, meedenkend, aardie mensen en de auto weer in top conditie.

Dorpsgarage in een stad.

Zeer prettig garagebedrijf, goede service en aandacht en overleg met de klant.

vertrouwd, gastvrij, kleinschalig en eerlijk

Kom al een aantal jaren bij dit autobedrijf, bij vragen krijg je altijd een open en eerlijk antwoord of advies. Ik voel me erg vertrouwd als de auto een apk keuring krijgt in combinatie met grote of kleine beurt. Contacten zijn goed ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen.

Geweldige service en zeer betrouwbaar

Uitstekende service, erg vriendelijk

Super garage met perfecte service

Altijd bereid om mee te denken in de beste service en om de juiste oplossingen te vinden bij problemen. Hieruit blijkt dat er een jarenlange ervaring achter deze garage schuil gaat die klantgericht denkt.

Vertroud

Vertrouwen is belangrijk in deze branches Ik kom er al jaren,alles wordt in goed overleg uitgevoerd

Super aardig personeel, betrouwbaar, geïnteresseerd en oprecht!

Helemaal top!

Ik kan deze garage aan iedereen aanraden, vriendelijke behulpzame eigenaren en meer dan voldoende kennis

Top service! Altijd meedenkend en gaat het gesprek aan als het over de kosten gaat.

Wij hadden een grote beurt en de auto was eigenlijk te weinig gebruikt. Echter na overleg een aantal vervangingen die toch noodzakelijk waren en dat geeft vertrouwen. Top service tegen een eerlijke prijs

Fijne garage

Mijn ervaring met deze garage is dat het een vak bekwamen garage is . Je word er prettig geholpen.

Goede garage

Een goede garage, waar ik jaren lang met mijn auto kom. Ze zijn erg vriendelijk

Een fijne en betrouwbare service

Na het belletje over de reparaties voor mijn auto werd mij bij het ophalen van de auto goed uitgelegd wat er aan de hand was!

Goede service, eerlijk en betrouwbaar.

Goede service, eerlijk en betrouwbaar

Altijd correct en technisch perfecte service

Ik heb meerdere auto’s in onderhoud bij garage Strijbosch. Altijd duidelijke afspraken die ook nagekomen worden en een eigenaar die mee denkt als er problemen geconstateerd worden.

Superfijne garage

John en Claudia zijn altijd vriendelijk, en heel erg servicegericht.

Zoals altijd naar volle tevredenheid geholpen.

Er wordt in mijn ogen daadwerkelijk moeite gedaan om aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

Heraclesstraat 20

5048 CG Tilburg