Vakkundig, redelijk geprijsd, betrouwbaar. Kortom heel tevreden!
Een heel fijn bedrijf, en goede service.
Hele goede service, afspraak is afspraak
Zeer netjes en vakkundig werk geleverd. Bovendien super klantgericht en vriendelijk personeel!
Erg betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Super bedrijf!
Thuis gevoel en eerlijk
Wederom super goed geholpen, ondanks dat het bijna voor sluitingstijd was.
Al jaren alletwee onze auto\'s in onderhoud hier.er wordt oplossingsgericht gewerkt en meegedacht. Vriendelijk onthaal en goede kennis van zaken een echte no nonsens garage.
Goede service,en staan altijd open voor de vraag van de klant.
Fantastisch,in alle opzichten
Zeer klantvriendelijk
Wij komen hier al jaren. Altijd goed, deskundig en snel geholpen
John denkt altijd mee met je wensen. Nooit geen overbodige reparaties, eerdere het omgekeerde, als er vragen zijn om iets te repareren en hij ziet, dat het niet nodig is, dan stelt hij dit ook voor om over te slaan.
Zeer klantvriendelijk en eerlijk
Wij zijn jaren geleden vanuit Tilburg verhuisd naar in de beurt van Utrecht. Toch zijn we bij garage Strijbosch gebleven en nemen de extra km op de koop toe.....
Een echt familiebedrijf en een HART voor de klanten. Men neemt hier de tijd om de reparatie te bespreken en mee te denken. Ik zou haast zeggen; Je komt hier thuis.
Goede ervaring ondanks flinke extra kosten die tijdens een onderhoudsbeurt werden geconstateerd. Goede uitleg en vooraf besproken wat de extra kosten / reparaties waren en vervolgens snel opgelost. (dezelfde dag).
Vanaf het eerste bezoek al een goed gevoel bij deze garage. Ze bellen altijd om te laten weten wat het gaat kost. Kapotte onderdelen kun je bekijken als je wil en John legt uit wat er stuk is en hoe je dat aan het onderdeel kunt zien. Ze doen ook hun best om kosten voor je te besparen als dat mogelijk is. Personeel is altijd vriendelijk. Ik ben (al jaren) zeer tevreden en raadt Garage Strijbosch van harte aan.
Goed overleg mbt de beurt. Goede communicatie. Komenhun afspraken na en zijn eerlijk.
Heraclesstraat 20
5048 CG Tilburg