Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn overwegend positief. Klanten waarderen de eerlijke en vriendelijke service, duidelijke uitleg en heldere communicatie. Prijs-kwaliteitverhouding wordt als redelijk ervaren en er wordt geen onnodig werk uitgevoerd. Over het geheel voelen klanten zich welkom en goed geholpen.
Al jaren vaste klant, vroeger met een wat oudere auto, tegenwoordig met nieuwe. Betere service dan mijn merkdealer in Tilburg.
12 July 2026
Koen
10 July 2026
Henk
Udenhout
Bekwaam bedrijf, vriendelijk en meedenkend!
7 July 2026
Edith Paalvast
Tilburg
Altijd correct, eerlijk en bereid je te helpen. Vlak voor vertrek op vakantie ruitenwisser stuk, Strijbosch gebeld en die hebben het snel geregeld. Top!
4 July 2026
Miranda
Oisterwijk
Vriendelijke ontvangst/hulp Krijgt altijd goed advies en ze denken mee
12 June 2026
Astrid
Tilburg
Kom al zeker 15 jaar bij John en Claudia met alles wat rijdt en heb 1 ding geleerd in de 25 jaar dat ik auto rij. John is misschien wel de eerlijkste garagehouder van Nederland. Altijd open en eerlijk! Service gericht en altijd meedenkend. Voor mij geen andere garage!
31 May 2026
Harry Kuiper
Tilburg
Altijd prima en eerlijke service. Wat niet nodig is wordt ook niet gedaan.
27 May 2026
Mark
Tilburg
Goede monteur die alles in overleg doet met de klant.
19 May 2026
Hans
Tilburg
Ik kom al jaren bij autobedrijf Strijbosch en het onderhoud aan mijn auto wordt altijd naar volle tevredenheid gedaan. Bedrijf waar de klant zich geen nummer voelt.
19 April 2026
Frank
Tilburg
Voor de eerste keer bij Autobedrijf Jan Strijbosch de jaarlijkse onderhoudsbeurt laten doen. John en Claudia zijn erg vriendelijk en ik ben zeer tevreden over de manier waarop zij te werk gaan. Ze zijn open en eerlijk en dat geeft mij een prettig gevoel.
Ad
Tilburg
Vriendelijk en snel geholpen.
Marjo
Ligtenberg
Inmiddels komen wij al jaren bij John en Claudia voor het onderhoud aan onze auto's. Wij zijn dik tevreden.
Josine
Tilburg
Al meer dan 30 jaar ben ik klant bij Garagebedrijf Strijbosch! Vertrouwd en prima service!
13 April 2026
Hans
Tilburg
Service goed Technisch uitleg goed Problemen worden duidelijk uitgelegd En mogelijke alternatieve worden aan gegeven De keuze is aan de klant
9 April 2026
Louis
Tilburg
Ik kom al jaren voor onderhoud bij deze garage. No BS; hij bewaart onderdelen zodat je kan zien wat er mis mee was, belt als hij een idee heeft van wat de kosten zullen zijn en komt zijn afspraken na. Is ook altijd bereid in zijn planning rekening te houden met andere zaken die ik die dag nog moet doen. Echt topgarage.
19 March 2026
Natasja
Tilburg
Altijd fijne en eerlijke service
13 March 2026
Kyra
Tilburg
Ik kom hier alle jaren voor mijn auto onderhoud. John en Claudia zijn vriendelijke mensen, ik vind dit een topbedrijf.
4 March 2026
Jeroen
Tilburg
Eerlijke mensen, goede service.
19 February 2026
Sebastiaan
Tilburg
Mijn auto wordt er prima onderhouden.
5 February 2026
Jan Geboers
Tilburg
Ik breng mijn auto al jaren naar Autobedrijf Jan Strijbosch en ben zeer tevreden! John en Claudia zijn altijd hartelijk, behulpzaam en meedenkend. Bij vragen altijd beschikbaar en ik heb ze nog nooit op een slecht humeur betrapt. Last but not least, de kosten. Je ontvangt hier niet, net als bij een merk-garage, torenhoge facturen en dat is ook heel fijn!
28 January 2026
Charlotte
Tilburg
Ik laat mijn auto elk jaar, een grote of kleine onderhoud doen.,vriendelijk en service en kwaliteit is prima.
27 January 2026
Ger
tilburg
Garage Strijbosch kennen hun vak, zijn zeer betrouwbaar en ze later altijd weten als er onvoorziene problemen opduiken. Ze denken mee en proberen meerdere opties voor te leggen wanneer mogelijk. Plan je onderhoud op tijd want ze hebben een volle agenda.
2 November 2025
Taco
Tilburg
Afspraken worden nagekomen; ook 'n tussentijds probleem wordt opgelost.
8 October 2025
Paul
Berkel-Enscho
Altijd even vriendelijk en duidelijk over de werkzaamheden. Doen hun uiterste best om je naar tevredenheid te helpen. Ben al jaren een tevreden klant.
3 October 2025
Peter
Loon op Zand
Komt zijn afspraken na loopt samen de rekening mee door geeft tekst en uitleg over de rekening en wat je verder kunt verwachten voor de volgende keer
16 September 2025
Floor