uitstekende ervaring
Na een tijdje weg te zijn geweest weer terug bij Heisterkamp en het eerste contact is goed.
Snelle en goede afhandeling. Service gericht
Snel, efficiënt en deskundig geholpen
Positief, uit zich in: Duidelijk verhaal. Snelle reactie op offerte aanvraag. Bood zelf aan om auto eerst te laten keuren. Correcte afhandeling van het hele aankooptraject. Twents gemoedelijk.
Ben getipt door een collega en zijn ervaring was hetzelfde zoals ik het bedrijf heb ervaren. Dus dat kan geen toeval zijn. Mijn collega en ik hebben beide een deal kunnen maken met Dhr Wiefferink. Ik kan dus niet anders zeggen dat ik het tot dusver een prima bedrijf vind.
Prettig bedrijf vriendelijk ontvangen was er nooit eerder geweest, Eerst in onderhandeling geweest met de chef werkplaats en vervolgens Na het weekend de deal afgehandeld met de eigenaar De heer P. Wiefferink
Top niks anders als top waren ze allemaal maar zo zeer betrokken medewerkers die weten hoe het werkt
Zakelijk en open. Afspraak is afspraak.
Correcte en snelle afwikkeling
Mooi bedrijf, zeer vriendelijk geholpen.
Prima!
zeer goed
Zeer correcte en prettig afhandeling. Auto bij Heisterkamp via premium import gekocht met bemiddeling van Martin Bruggink. Afspraken worden perfect nagekomen.
Zaken gedaan met Peter Wiefferink mbt inruil 7 jaar oude Golf en aanschaf jonge Golf VII. Prettige en betrouwbare vent. Prima deal. Met goed gevoel teruggereden naar Landsmeer.
Eerste Stegge 8
7631 AE Ootmarsum