Hele goede instructeurs!

Hele chille en goede instructeurs die ook hele goede tips geven waardoor ik in één keer heb kunnen afrijden.

Geweldig!

Echt een aanrader

Gezellige rijlessen

Altijd gezellig en leuke lessen

Super goed, heel erg tevreden!!!

Mijn ervaringen met bloemzaad zijn heel erg goed! Er zijn echt super lieve mensen en goeie rijlessen,

Prima rijschool en plezierige medewerkers

Ik heb rijbewijs D met code 95 gehaald bij Apeldoorn & Bloemzaad. Prima uitleg van het traject door Remco. Goede koppeling aan juiste instructeur. Prima planning van de lessen op de gewenste dagen en tijden. Ook tijdens de lockdown en verlenging daarvan werd er telkens weer een nieuwe planning met examendata verzorgd. Prima instructeur. Lesniveau is hoog, zodat je goed voorbereid bent op het CBR-examen. Zeer tevreden en in één keer geslaagd voor alle onderdelen.

Een prettig, gezellig team. Goede service.

Goede persoonlijke begeleiding, vanuit een goed team.

Ik vond het zeer fijn dat ze goede uitleg geven en echt de tijd voor je nemen

Door Bloemzaad Apeldoorn heb ik enorm veel plezier ervaren in het rijden, dank daarvoor!

Ik koos voor Bloemzaad omdat ze een van de weinige rijscholen zijn die met een automaat lessen. Wat was dit een goede keuze! Voornamelijk instructeurs Rene en Iana hebben mij de afgelopen maanden onwijs goed begeleid. Ze hadden beiden ontzettend veel geduld, maar we hebben ook erg veel gelachen met elkaar. Ondanks de vele lessen die ik heb gehad heb ik de rijlessen altijd als leuk ervaren en ik zag er nooit tegenop. Dank jullie wel daarvoor!

Zeer bekwame rij instructeurs, vriendelijke service, zeker in deze moeilijke corona tijden. Zal het iedereen aanraden hier te lessen. Naast het leren van een belangrijke nieuwe veilige skill, is het ook gewoon heel gezellig.

Een goede rijschool, met goede voorlichting.

Mijn rij-instructeur was Guido. Dit heb ik ervaren als een goede instructeur die echt wil dat je vooruit gaat met jouw kennis in het verkeer. Ook vond ik het erg fijn dat zodra ik mijn examen de eerste keer niet haalde er direct actie werd ondernomen. Zo werden er direct nieuwe lessen en een nieuw examen ingepland.

Goede en betrokken instructeur. Prettige communicatie administratie.

Instructeur erg duidelijk, sympathiek en professioneel. Fijne manier van lesgeven. Administratie afdeling flexibel en klantgericht. Materiaal prima in orde. Kan deze rijschool aan een ieder aanraden, betrokken rijschool.

goede instructeurs, goede communicatie met kantoor

goede instructeurs, goede communicatie met kantoor, zo hebben wij de scooterlessen ervaren.

Super geholpen met top motor instructeur

Les gehad op de motor van Herman, top instructeur met erg veel ervaring en kennis! Ondanks corona zeer nette service gehad. Ik raad deze rijschool aan voor iedereen die zijn motorrijbewijs wilt halen. Bedankt voor alles!

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Super rijschool vriendelijke mensen goede service

Ik heb een dag cursus gehad van Gerard voor E achter B super veel geleerd heel blij mee kan nu veilig de weg op met de aanhanger. rijschool bloemzaad Apeldoorn super bedankt zeker aan te raden gr Pascal

Fijne rijschool

Fijne instructeur (Herman) die duidelijke lessen geeft. Flexibel met lessen inplannen.

Zeer prettige rijschool

Via Apeldoorn en Bloemzaad bij instructeur Paul mijn A-Rijbewijs gehaald. Vanaf het eerste moment geeft Paul duidelijk en in alle rust aan wat je van hem kunt verwachten en wat hij van zijn leerling verwacht en dat werkt zeer prettig. Paul heeft een zeer prettige manier van lesgeven, met een passende dosis humor weet Paul je op een nette manier te bekritiseren en te motiveren. Daarnaast heeft Paul een goed gevoel van humor waar je tijdens de les in je oortje mee verrast zal worden. De afwisseling tijdens het lessen (AVB en AVD) zorgen voor een fijne mix en zorgen voor een goede voorbereiding op beide examens. De rijschool werkt met een handige app waarin je je lessen kunt plannen, maar net zo belangrijk, je kunt ze ten alle tijden bellen en je word zeer vriendelijk te woord gestaan en zijn zeer behulpzaam.

Erg fijn!

Ik ben erg blij met de rijlessen die ik bij Bloemzaad heb gevolgd! Er was afwisseling in de lessen en de instructeurs en instructrices waren fijn, leerzaam en gezellig!

Toppers

Erg vriendelijke mensen en echt behulpzaam met alles ik kreeg les van Paul en hij is voor mij echt een topper geweest echt super leuke tijd gehad raad zeker iedereen aan om hier komen

Uitstekende en gezellige lessen

Bloemzaad als een erg prettig ervaren qua lessen met de motor. Aardige en kundige instructeurs. Beide examens in 1 keer gehaald.

Top geregeld

Leuke rijles en handige BE opleiding in 1 dag!

geweldig en gastvriendelijk

snel aan de beurt en leuke en aardige rijinstructeurs, meet veel kennis en ervaring en een goed beeld van wat je moet weten en kunnen. ik heb het goed naar mijn zin gehad en ben gelijk geslaagd! echt een aanrader

Uitstekend personeel

Zeer nette, zakelijke en aardige rijschool

Ik vond het een prettige ervaring om bij hun mijn bus rijbewijs te halen

Guido heeft mij weer vertrouwen gegeven dat auto rijden echt leuk is. Naar 12 jaar weer op nieuw te zijn begonnen wat toen niet lukte na 5x zakken(bij andere rijscholen) is dankzij Guido wel gelukt.Wat ben ik blij dat ik voor Apeldoorn&Bloemzaad heb gekozen echt een top rijschool en vriendelijke mensen die er werken

Wilmersdorf 20

7327 AC Apeldoorn