Ik ben geslaagd

Het was een mooie dag. En goed afgesloten.

Fijne verkeersschool

Geweldige instructeurs.

Kwaliteit niet kwantiteit is belangrijk bij Apeldoorn en BloemZaad.

Leuke en goede lessen gehad!

het is goed.

het is gewoon goed

Gemoedelijk en goed !

Fijne rijschool, goede uitleg. Meedenkend en gemoedelijk!

Goede dagopleiding voor BE

Dagopleiding voor BE gedaan. Dag werd goed begeleid. Heb daardoor dus ook mijn BE gehaald.

Zeer goed in de begeleiding

Begonnen met lessen voor rijbewijs C waarbij ik wel even dacht dat ik dat zo zou binnenhalen. Door de instructeur op de voor mij juiste wijze gestuurd en mede daardoor inderdaad het examen met goed gevolg kunnen afronden! Was niet gelukt zonder de juiste begeleiding op het juiste moment. Niet altijd leuk maar wel effectief! TOP

Fijne rijschool

Ik heb een hele fijne tijd bij jullie gehad bedankt voor jullie gezellige en leerzame lessen gr sharon

Professioneel & leuk

Ik had nog nooit les gehad en zocht naar een goed aanbevolen rijschool. Bloemzaad Apeldoorn was dit en ik had een proefles genomen. De proefles was bij Herman die ook zelf een fanatieke motorrijden is. De lessen was erg prettig en Herman is een aardige man! Na mijn pakket ben ik in 1x succesvol geslaagd!

Goede instructeurs en netjes geregeld

De instructeurs die ik heb gehad waren zeker niet verkeerd en verder had ik het gevoel dat de rijschool haar zaken goed op orde heeft.

Goed leerzaam

Leuke instructeurs en aardige mensen en een goeie rijschool van zichzelf

Top!

Goede rijschool en rij instructeurs, top!!

Een zeer goede rijschool

Ik vind het een goede rijschool!

Goede Rijschool en opleiding

Rijles en praktijk scooter. Fijne rijschool en leuke rij instructeur. Met online praktijk vanwege Corona ook goede uitleg gehad. Rijschool om aan te bevelen. Praktijk ook goede communicatie, was top!!!

Goede lessen!

Over de lessen niets dan lof. Veel geleerd van (vooral) Herman. Een echte motorrijder met veel ervaring, top! Wel een keer heeeel onvriendelijk te woord gestaan toen ik helaas een les moest afzeggen wegens ziekte. Nog voordat ik kon zeggen waarom ik niet kon komen werd er op boze toon gezegd "Dat kan niet kosteloos!". Misschien voortaan eerst eens vragen wat er aan de hand is voordat je dit soort dingen roept. Voor hetzelfde geld is er iemand overleden of zo. De hoorn werd er ook heel snel weer opgegooid en een 'beterschap' kon er ook niet vanaf. Als ik nou veel lessen afzeg snap ik het, maar dit was de enige les die ik helaas moest afzeggen dus dat had best wat vriendelijker gekund.

Top geregeld

Fijne samenwerking

Top rijschool

Echt goeie rijles om je praktijk examen te halen, ze hebben alle aandacht tijd geduld met zo dat je zo goed moeilijk kan voorbereid op je examen

Erg goede begeleiding gehad en leuke instructeurs. Goed begeleid tot en met het examen!!!

Super gezellig en leerzaam

Heel fijn.

Goede aanpak

Ik heb eerst de theorie gevolgt hier en in een keer geslaagd. Ook mijn praktijk in een keer. Aanrader!

Goede adviezen en zeer behulpzaam

Fijne rijschool waar je goed word geadviseerd en verder opweg word geholpen. We gaan nu voor B en daarna BE.

Fijne lessen en prettige instructeur.

Opleiding BE gevolgd. Prettige lessen gehad, goede en kundige instructeur. Netjes geslaagd na de dagcursus.

Uitstekende rijschool!

Erg prettige instructeurs met verstand van het vak.

Leerzame tijd gehad

Ik heb fijne en leerzame lessen gehad, de instructeurs die ik heb gehad namen de tijd voor de dingen die ik moeilijk vond.

Wilmersdorf 20

7327 AC Apeldoorn