Onze zoon heeft zijn opleiding voor scooterrijbewijs gevolgd
Duidelijke lessen, vriendelijke mensen, een goede rijschool. Ik heb een super tijd gehad en een leuke rij instructeur!
Heel erg goed. Erg klantvriendelijk. Geen helmmutsje bij mij en heb er 1 gekregen. Daarnaast een goede en zeer ervaren deskundige instructeur die de lessen erg interessant en gezellig houdt. Elke week weer met plezier lessen gehad. Enige minpuntje is de betaling. Pakket was op en het is makkelijker als je dan een factuur krijgt met rekeningnummer.
Zeer prettig en zeer kundig praktijk instructie en voorbereiding op het examen ontvangen. Ook de inschatting van benodigde tijd om te slagen was uitstekend.
Duidelijk en direct. Geven goede lessen en zijn eerlijk over de voortgang.
Super tevreden! Toffe instructeur en in 1 keer geslaagd voor m\'n theorie en rijbewijs !
Goed 2e keer bij dit bedrijf in 1x me papiertje gehaald
Verschillende instructeurs verschillende inzichten. Zowel met theorie als met praktijk ervaring opgedaan met verschillende mensen die andere methods en inzichten hanteren. Allen aardige mensen echter bij de 1 heb je een betere ervaring dan een ander. Het voertuig een 5, want bij koud weer en koude motor ging hij niet in de 5.
Helemaal goed!
Ik heb een hele goede ervaring met Bloemzaad. Ik had een goede rijinstructeur en de communicatie over de roosters verliep altijd goed.
Het is een goede rijschool Ik vind de prijs soms iets te duur maar dat hoort erbij en voor de rest prima
Ervaringen zijn goed!
Fijne ervaring met Bloemzaad en Apeldoon, goede instructeur (huub). De theorielessen waren duidelijk en fijne tijden. Ook de praktijlessen waren prima naar eigen idee in te richten. De vrachtauto is natuurlijk verouderd. Maar zeg nu eerlijk het is wel de grootste lesauto.Groter zal je niet meer gaan rijden. Dus voor mij aleen maar een pluspunt. Kortom fijne rijschool waar ze de tijd voor je nemen. Ik was en ben zeer tevreden !!