5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg veel herhaling dat blijkt dus wel nodig ik ben zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

top rijschool. Behulpzaam en denken mee. Ik heb spijt dat ik niet jaren eerder naar Bloemzaad & Apeldoorn ben gekomen. Nu in iets minder dan 2 maanden heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg leuke lessen gehad van herman. Een topinstructeur met passie voor zijn vak. Het materiaal is ook prima in orde en het contact met de zakelijke kant van de rijschool loopt ook soepel. Kortom: aanrader.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Correct en recht door zee. Vakkundig, en je bent in goede handen om je rijbewijs te halen. Bij de kennismaking te horen gekregen dat ik een volledige dag zou moeten rijden. Ondanks dat ik de verrichtingen bij intake zonder moeite had voldaan. Toen ik vroeg waarom het niet in een korter pakket kon kreeg ik als antwoord dat minder dan een dag eigenlijk nooit werd gedaan, geen discussie mogelijk. Gewoon het duurste pakket. Maar waarom staat dit dan wel op de site? En waar is die intake dan voor? De verhouding cursist (klant) en instructeur was alsof ik weer in de schoolbanken zat. Geregeld onnodig streng/fel/chagrijnig. Ook denk ik dat ik prima met minder lestijd af had gekund, wat ik ook bij aanname al had aangegeven. Voor het forse bedrag dat zo\'n rijbewijs kost, had ik me wel wat meer klant in plaats van scholier willen voelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijne professionele rijlessen gehad. In zeer korte tijd nog een lesplanning kunnen maken voor de dagopleiding.

1 in woord FANTASTISCH!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, ik heb het op prijs gesteld dat jullie moeite doen om te helpen het rijbewijs te halen. Zoals de agenda afstemmen, extra lessen zo nodig plannen. Heel klantgericht. Daarnaast heb ik Herman leren kennen en waarderen als een gedegen instructeur. Hij verstaat zijn vak en kletst je de oren van de kop. Mijn tip is tijdens de ritten minder informatie te geven. Soms lastig om alles te processen (sluit niet uit dat dit aan ondergetekende ligt, leeftijd).

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer gedegen en professioneel bedrijf met goede serieuze instructeurs. Rustige vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. Jammer alleen dat het oortje niet goed bleek te werken tijdens het examen waardoor kandidate afgeleid werd en zakte voor het scooterexamen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond mijn rijlessen met herman altijd leerzaam en ook erg gezellig. De beste instructeur die ik gehad heb!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst tevreden. Zeer flexibel met lestijden. Nette en goede instructeurs. Duidelijke uitleg. Goede rijschool!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve ervaring. In een dagopleiding + een extra blokuur klaargestoomd voor het BE-examen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top, ronduit top. Mijn meest recente ervaring is met de motor opleiding. De instructeurs zelf zijn gepassioneerd motor rijders, wat wil je nog meer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeeeer goede ervaring, herman heeft mij goed leren motor rijden. Ben voor mijn rijbewijs zowel avb en avd in 1 keer geslaagd! Herman die geeft om zijn leerlingen, hij is gemotiveerd in het lesgeven! Ga zo door!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een super rijschool, netjes en goed behulpzaam, andere rijscholen mogen hier een voorbeeld aan nemen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede ervaring! Ik heb mijn bromfiets theorie en praktijk erg snel en goed gehaald hier!

Saba 10

7332 BH Apeldoorn