Zeer goede rijschool.
Fijn om te horen Lance!
Mijn ervaringen zijn erg positief met betrekking tot het halen van mijn rijbewijs BE. De instructeurs die ik heb gehad waren vriendelijk, maar wel attent op het aanwijzen van fouten of het geven van suggesties.
Bedankt voor je goede boordeling Matthijs, goed om te horen!
Fantastische rijschool met duidelijke en uitgebreide instructie. Er wordt niet beknibbeld op lestijd, en er heerst een goede sfeer op de rijschool. Verder wordt er zoveel mogelijk met dezelfde rij-instructeur gereden, die allemaal erg bekwaam en zeer vriendelijk zijn.
Top beoordeling Rens, fijn om te horen!
Zeer goede ervaring mee. Heb in 1 dag BE rijbewijs gehaald. Ervaren instructeur, goede auto en aanhangwagen om mee te rijden. Ben geslaagd in 1 dag.
Bedankt voor je positieve beoordeling Aalt!
Prettige rijschool met gezellige instructeurs en fijne lessen.
Bedankt Thieme, leuk om te horen!
Hele fijne rijschool, veel mogelijk en de rij instructeur heeft mij ontzettend geholpen. Super bedrijf! Kan het niet anders omschrijven.
Dankjewel voor je leuke beoordeling Valentijn!
Fijne rijschool met goede instructeurs!
Dankjewel Gonda!
Als was goed
Op een uiterst goede en leuke manier les gehad van Herman! Verheude me op iedere les. Ben blij dat ik mijn rijbewijs heb maar zal de lessen missen. Ben snel geslaagd! Dank je wel Bloemzaad en dank je wel Herman!
Goed om te horen Lucienne! We zullen het ook doorgeven aan Herman!
Lekker relaxed en toch vlot door mijn lessen (motor) gegaan en direct geslaagd. Fijne directe en vooral snelle contacten. Was een plezierige tijd
Leuk om te horen Arthur, succes met je rijbewijs!
prettig, je word goed voorbereid op je examen goede en aardige instructeurs
Bedankt voor je goede beoordeling Peter!
Goed. Deskundig en direkt.
Goed om te horen Esther, dankjewel!