Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Een goede service.
Bedankt Wouter, goed om te horen
Fijne instructeurs, altijd netjes optijd en bereid om te helpen
Bedankt Tim!
:-)
Bedankt Eline!
zeer goede ervaring met deze rijschool zowel de praktijklessen als de theorie lessen zijn goed. Ik heb dankzij hun alles in 1x gehaald
Leuk om te horen Wesley!
Dit is de beste rijschool van Apeldoorn en omstreken. ondanks ze niet al het nieuwe materiaal hebben, is het goed onderhouden en zijn ze normaal. zijn veel dingen bespreekbaar en weten ze zich nog in schatten op de persoonlijkheid van de mens
Top Jeroen, dit waarderen we.
Heel positief: Men is vriendelijk, benaderbaar, denken mee en proberen je zo goed mogelijk te helpen/te begeleiden. Hier is veel mogelijk en het is ook fijn dat de theorielessen klassikaal worden gegeven.
Fijn om te horen Brenda!
:-)
Ik geef het door aan de jongens Chayenne! Dank je.
Prima geregeld
Was goed
Zeer prettige instructeur, Herman. Stelde mijn dochter erg op haar gemak.
Goed om te horen, dat is natuurlijk ook de bedoeling!
Motor rijbewijs gehaald met dank aan de goede rustige instructeur herman. Zeer goede begeleiding!
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Zeer positief. Professioneel.
Dankjewel, fijn om te horen!
Herman was top. De kleding en lesvoertuigen waren erg slecht. Jammer dat niet alle AVB opdrachten uitgelegd zijn tijden het lessen, het was verder geen probleem maar het is altijd fijn als je op de hoogte bent van alle opdrachten tijden een AVB. Het ging om het stapvoets rijden.
Jammer om te horen dat er wat punten zijn dat je niet goed vond, we proberen hier zo goed mogelijk aan te werken! Wel fijn om te horen dat de instructeur beviel!
Ik ben goed geholpen en ze namen goed de tijd om alles goed uit te leggen en hadden veel geduld met mij kortom een hele goede rijschool
Leuk om te horen Linda, hoop dat je veel plezier aan je rijbewijs hebt!
top rijschool!!!!!!!!!!!!
BEDANKT!