Lessen voor mijn auto- en motorrijbewijs gehad, dit is mij zeer goed bevallen.
Goed om te horen, bedankt!
Ik werd goed geholpen, en er werd goed naar mij geluisterd. Als ik dingen graag wat meer of minder wikde doen was dat altijd mogelijk. Verder ben ik goed voorbereid op het examen
Bedankt voor je leuke beoordeling Luc!
Zeer zeer prettig!! Echt perfect👍🏼
Leuk om te horen Lisa! Bedankt voor je beoordeling!
bijzonder goed...
Super om te horen Jeffrey!
Een fijne rijschool, met deskundige en gedreven instructeurs. En een meer dan prima frontdesk voor afspraken en planning.
Goed om te horen Frank, dankjewel!
Een leuk bedrijf! Een leerzaam en fijn les jaar gehad.
Leuk om te horen Sabien, dankjewel!
super...!!! 1daagse cursus E achter B gehad, leuke instructeur en natuurlijk door goede uitleg en een leuke dag in 1x GESLAAGD...
Leuke beoordeling Maurice, super bedankt!
Een woord; geweldig!
Nogmaals goed om te horen Martijn, en jij nogmaals bedankt voor de taart!
Vandaag m\'n motorrijbewijs gehaald... dankzij de deskundigheid en prettige begeleiding van heel goede instructeurs! Superblij!!!
Super goed gedaan en geweldige motor! Bedankt voor uw beoordeling!
Ik heb er autorijles gehad en ik ben ontzettend tevreden! Hele leuke instructeurs, fijne lesauto.
Goed om te horen Esmée, bedankt!!
fijne, gezellige lessen. Leuke instructeurs!
Super bedankt voor je positieve beoordeling! Dankjewel!
Goed en degelijke rijopleiding
Fijn om te horen Clement, bedankt!
Erg genoten van mijn motorrijlessen! Betrokken instructeurs, die hun kennis goed over kunnen brengen.
Hartstikke leuk om te horen JaapJan, bedankt voor je positieve beoordeling!
Zeer prettig
Goed om te horen Jerry!