Zeer prettige instructeur, Herman. Stelde mijn dochter erg op haar gemak.
Goed om te horen, dat is natuurlijk ook de bedoeling!
Motor rijbewijs gehaald met dank aan de goede rustige instructeur herman. Zeer goede begeleiding!
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Zeer positief. Professioneel.
Dankjewel, fijn om te horen!
Herman was top. De kleding en lesvoertuigen waren erg slecht. Jammer dat niet alle AVB opdrachten uitgelegd zijn tijden het lessen, het was verder geen probleem maar het is altijd fijn als je op de hoogte bent van alle opdrachten tijden een AVB. Het ging om het stapvoets rijden.
Jammer om te horen dat er wat punten zijn dat je niet goed vond, we proberen hier zo goed mogelijk aan te werken! Wel fijn om te horen dat de instructeur beviel!
Ik ben goed geholpen en ze namen goed de tijd om alles goed uit te leggen en hadden veel geduld met mij kortom een hele goede rijschool
Leuk om te horen Linda, hoop dat je veel plezier aan je rijbewijs hebt!
top rijschool!!!!!!!!!!!!
BEDANKT!
zeer goed en duidelijke uitleg en ze nemen de tijd voor je
Bedankt voor je beoordeling, goed om te horen!
Makkelijk en fijn.
Goeie ervaring met deze rijschool, de onderdelen waar ik meer moeite mee had werd extra aandacht aan gegeven en dat heeft mij natuurlijk geholpen aan mijn rijbewijs. Kort om top rijschool👍🏼
Goed om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling!
Ze plannen de date met jou in in overleg! Ze staan voor je klaar voor vragen! Ze nemen de tijd voor je! Ze Begeleiden je erg goed tijdens de opleiding! Ze stellen je erg op je gemak! Ze denken goed met je mee! Ze zijn goed bereikbaar! Ze zijn erg gastvrij!
Super leuke beoordeling! Dankjewel!
Ben heel te vrede .ga zeker mijn aanhanger ook bij jullie doen
Goed om te horen! Altijd welkom!
ik kwam van van Bokhorst af waar ik niet goed geholpen werd. Bij bloemzaad hebben ze me echt leren rijden.
Bedankt voor je positieve beoordeling, heel fijn!
Ik heb 1 les van meneer Bloemzaad zelf gehad en heb dit als zeer negatief ervaren. Was 1 van mijn laatste lessen voor mijn examen en alles wat ik deed was fout, waardoor ik zo gestresst mij examen in ging dat ik mede hierdoor gezakt ben. Gelukkig heeft Giedo die onzekerheid bij mij weg kunnen nemen en ben ik bij de tweede keer wel geslaagd! En om positief af te sluiten wil ik nog wel even kwijt dat Giedo een zeer goede instructeur is, en hoop dat hij over een paar jaar mijn broertje les kan geven!
Het spijt me om te horen dat je die les als negatief hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wel heel goed om te horen dat de rest bij Giedo wel heel goed is bevallen! We zien je broertje graag in de toekomst verschijnen!
Ik heb een goeie ervaring bij deze rijschool. In een korte tijd heb ik enorm veel geleerd. Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik VEILIG kan deelnemen aan het verkeer. Dankjulliewel voor de lessen! Gr. Chermaine Ramkhelawan
Super leuk om te horen! Succes met je rijbewijs!