Super! In 1 keer geslaagd voor brommer- en autorijbewijs!
Bedankt! Goed om te horen!
Prima, aardige en gezellige mensen
Dankjewel, altijd leuk om te horen!
Fijne instructeur arles gedeuldig erg positieve. Ook theori avonden gevolgd goede voorbereiding op de test.
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Ik heb een super rijopleiding gehad! Iedereen die ik in de toekomst tegenkom en die een rijschool zoekt, ga ik zeker deze rijschool aanraden.
Super om te horen, dankjewel! Iedereen is altijd welkom!
Positief. 1 dag les gehad en geslaagd
Leuke beoordeling, bedankt!
Super goed behandelt en door hun in een keer geslaagd
Bedankt voor je positieve beoordeling, daar doen we het voor!
Zeer goed. En fijne mensen.
Leuke beoordeling, dankjewel!
Zeer tevreden en in een keer geslaagd
Goed om te horen, daar doen we het voor!
goed georganiseerd bedrijf met goed opgeleide instructie. helaas niet geïnformeerd over meenemen haarnetje/bivakmuts
Bedankt voor je leuke beoordeling, het spijt ons van het vergeten te informeren!
Ik vond het erg leuk en ze hadden het allemaal goed uitgelegd.
Bedankt voor je beoordeling, leuk om te horen!
Fijn
Bedankt voor je positieve beoordeling!
prettig om mee samen te werken
Goed om te horen, dankjewel!
erg goed
Bedankt voor je goede beoordeling, we waarderen dit enorm!
Erg prettig bedrijf. Helpt waar ze je helpen kunnen. Zeker een aanrader!! Alles wat je van een rijschool verwacht..
Super leuk om te horen, dankjewel!
Super gezellige mensen heb het erg naar me zin gehad
Leuk om te horen! Dankjewel!
Ik heb op een fijne manier autorijlessen gehad. Wat ik vooral fijn vond was dat ik wel een vaste instructeur had, maar af en toe ook een keer les van een andere instructeur kreeg. Hierdoor kreeg ik ook eens tips vanuit een hele andere hoek.
Fijn om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling!
Heel goed snelle en duidelijke afspraken! Ga zeker andere melden naar jullie te gaan! !
Bedankt voor je leuke beoordeling, iedereen is altijd welkom!
Gezellig! Ik heb van verschillende rij instructeurs les gekregen. Dit heb ik als fijn ervaren. Iemand van wie je nog geen les van hebbt gehad, ziet andere \'fouten\' dan degene waar je vaak mee rijdt. Daarnaast heb ik op het einde vaak met Arles gereden, wat ook prettig was. Iemand waar je vaak mee in de auto zit weet na een aantal keer precies wat jouw valkuilen zijn. Ook het aanbod om theorie boekjes te lenen vond ik erg praktisch, je kijkt tenslotte na het behalen van het theorieexamen zelden in zo\'n boekje.
Bedankt voor je leuke reactie Carmen, goed om te horen!