Behalen scooterrijbewijs
Top rijlessen gehad en in 1 keer geslaagd!
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Goed georganiseerd
Bedankt!
Heb een aardige rijinstructeur gehad en had een handige app voor de planning.
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Prima rijlessen, jammer dat ik niet constant de zelfde instructeur had. Iana vond ik super fijn!!!!
Goed om te horen dat je de lessen met Iana zo fijn hebt gevonden! En bedankt voor je opbouwende kritiek!
Ik ben overgestapt van de ANWB naar Bloemzaad. De wachtlijst was kort en ik kon al snel beginnen met mijn rijlessen. Goede instructeurs die, nadat je een fout hebt gemaakt, langs de weg stoppen en de situatie uittekenen waardoor je duidelijk weet wat je fout deed en wat je beter had kunnen doen. Kortom een top rijschool die ik zeker aanbeveel!
Bedankt voor je goede beoordeling, altijd goed om te horen dat mensen tevreden zijn!
ik kreeg rijles
Bijzonder goed! Leuk contact, heldere planning tijdens dit traject!
Goed om te horen, bedankt!
2 keer naar huis gestuurd doordat de les niet doorging voor mij maar wel top geregeld dat ik wel mijn examen op tijd heb kunnen doen en ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk
Dat was inderdaad vervelend maar we zijn blij dat we dit netjes hebben kunnen oplossen! Bedankt voor je beoordeling!
Goed bedrijf! Snelle reactie op mail/telefoon. Goed behandeld als cursist.
Goed om te horen! Dankjewel!
Aardige instructeurs, goede begeleiding
Fijn om te horen!
Ze zijn vriendelijk en denken met je mee voor een goede afloop. Top ervaring.
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Bedankt!
Erg vriendelijk personeel en zeer flexibel. Handig, zeker met een zoon die buiten de plaats zijn opleiding doet en wisselende roosters heeft. De theorie opleiding van 3 dagen is een echte aanrader. Het ging er voor ons niet om om zo snel mogelijk de papiertjes te halen, maar dat onze zoon alle verkeersregels goed kent en veilig de weg op kan. En dat is zeker gelukt! Geslaagd in 2x voor zijn theorie en in 1x voor zijn praktijk. Hij werd goed voorbereid en hij kwam altijd enthousiast en vol zelfvertrouwen terug van de rijlessen. Nu geef ik hem vol vertrouwen en met een gerust hart mijn auto mee. En dat is een lekker gevoel
Super om te horen! Fijn dat je de moeite hebt genomen om een uitgebreide beoordeling te plaatsen, daar worden we vrolijk van!