Mijn ervaring is zeer positief. De opleiding is zeer professioneel. Het niveau ligt hoog waardoor de examens zeer goed te doen zijn. De instructeurs weten op informele wijze de juiste technieken te onderwijzen. Ik ben zeer tevreden over de gehele opleiding. Maar ook de flexibiliteit van de dames van de administratie!
Bedankt voor je leuke beoordeling Wouter, altijd goed om te horen!
Super goed en fijne snelle reactie en een goede instructeur.
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Ik ben er tevreden over. Goede begeleiding, ik ben met alles in 1x geslaagd
Goed om te horen!
professionele rijschool
Goed, persoonlijke les
Bedankt!
Ik heb het als prettig ervaren!
Goed om te horen!
Goede rijschool met ervaren instructeurs
Goed om te horen! Dankjewel!
Een leuke en goede rijschool. De mensen die er werken staan je graag te woord.
Bedankt voor je leuke beoordeling!
De begeleiding was hier zeer goed, en heel persoonlijk. De servicegerichtheid was fantastisch en er was totaal geen sprake van zelfverrijking ten koste van de klant
Wat een mooie beoordeling, we zijn hier ontzettend blij mee! Dankjewel!
Bedankt!
Super rijschool met top instructeurs!