Ik vond het erg leuk om rijles te krijgen van de rij instructeuren en alles was erg duidelijk
Leuk om te horen, bedankt voor je positieve reactie!
Zeer goed!
Goed om te horen! Dankjewel!
Top! Instructeuren met geduld en begrip.
Goed om te horen! Veel plezier met je rijbewijs!
Het enige nadeel was dat ik 2 maanden tussendoor een andere instructeur had. Ik was achteraf gezien toch liever de hele tijd bij dezelfde gebleven.
Bedankt voor je beoordeling!
mijn ervaring bij deze rijschool is goed. maar degene die mij het meest heeft geleerd is Arless.
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Alles was top geregeld en de lessen van Herman waren supertof, ik had geen andere instructeur gewenst in elk opzicht. Kortom, gewoon geen op- of aanmerkingen. Ik zal Bloemzaad dan ook zeker aanraden bij andere mensen :)
Super om te horen! Andere mensen zijn altijd welkom!
Super bedrijf! Herman is een top instructeur!
Behalen scooterrijbewijs
Top rijlessen gehad en in 1 keer geslaagd!
Goed georganiseerd
Bedankt!
Heb een aardige rijinstructeur gehad en had een handige app voor de planning.
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Prima rijlessen, jammer dat ik niet constant de zelfde instructeur had. Iana vond ik super fijn!!!!
Goed om te horen dat je de lessen met Iana zo fijn hebt gevonden! En bedankt voor je opbouwende kritiek!
Ik ben overgestapt van de ANWB naar Bloemzaad. De wachtlijst was kort en ik kon al snel beginnen met mijn rijlessen. Goede instructeurs die, nadat je een fout hebt gemaakt, langs de weg stoppen en de situatie uittekenen waardoor je duidelijk weet wat je fout deed en wat je beter had kunnen doen. Kortom een top rijschool die ik zeker aanbeveel!
Bedankt voor je goede beoordeling, altijd goed om te horen dat mensen tevreden zijn!