Duidelijk en rustige instructeur
Bedankt voor je beoordeling!
Super goede ervaring je krijgt super les
Bedankt voor je goede beoordeling!
Super bedrijf staan meteen voor je kloar
Goed om te horen, dankjewel!
Goed. Alles is echt prima. Alleen het was duidelijk te voelen/merken dat de motor toe is aan vervanging.
Bedankt voor je beoordeling!
Fantastische rijschool.
Bedankt!!!
Goede communicatie en zeer hulpvaardig. 3 lessen achter elkaar te veel. En niet nuttig. Laatste les voor het examen zeer nuttig en veel zaken te horen gekregen die nu ook uitgevoerd moesten worden. Nu ook andere weg gereden en niet alleen maar rondjes zoals de 3 uur eerder aan een gesloten. Deze lessen waren niet zinvol, ook niet omdat je met zijn tweeën moet rijden.
We vinden het jammer dat je de eerste praktijklessen zo hebt ervaren! We zullen het al punt van kritiek doorgeven aan de instructeur! Bedankt!
Ik heb de theorie- en praktijklessen voor rijbewijs D en de code 95 als prettig ervaren.
Goed om te horen! Dankjewel
Gezellige ontspannen sfeer en vakkundige rij opleidingen
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Bedankt!
Dag cursus gedaan prima geregeld. Alles goed behandeld en aan het einde vd dag stond ik zelfverzekerd bij het CBR en examen dus met goed gevolg behaald.
Goed om te horen, bedankt!
Zeer goed, 1 puntje: iets beter luisteren naar wat de cursist echt moeilijk vind en dit eventueel samen meer oefenen tijdens de lessen/iets meer aandacht aan besteden en daarin uitleg geven!
Bedankt voor je beoordeling! We nemen je puntje van kritiek mee!
Super goede ervaring met hele aardige mensen en een toffe instructeur die weet waar hij mee bezig is.
Super om te horen, bedankt!
Een goede rijschool, ondanks me 46 jarige leeftijd, in 1x geslaagd!!!!
Je hebt het ook super gedaan! Bedankt voor je beoordeling!