Gerard gaat voor de 10, en let op alle details. De lat ligt hoog tijdens de lessen, maar daardoor ben ik wel in 1x geslaagd! Er konden 2 complimenten af tijdens de lessen, die stak ik maar mooi in mijn zak. Vertrouw er maar op, als Gerard niets zegt, is het goed ;-) (note aan zijn vrouw: hij vindt het eten dus altijd goed! zo vertelde hij tijdens de les) Je kunt zeker met een gerust hart lessen voor je E-rijbewijs, ik beveel hen van harte aan.
Super om te horen Jorien, en heel veel plezier met je rijbewijs!
Onwijs goede lessen van Iana en René gehad. Ze wisten precies hoe ze me moesten helpen om een goede chauffeur te worden.
Goed om te horen! Veel plezier met je rijbewijs.
De begeleiding super, alles word super goed uitgelegd!!! *Service *Deskundigheid *Prijs/kwaliteit Het is allemaal uitstekend en ik heb het reuze naar me zin!
Erg tevreden.
Door Apeldoorn & Bloemzaad in 1x geslaagd voor het motorrijbewijs! Top rijinstructeur, goede service en super goedkoop. Bedankt!
Bedankt voor je reactie Ardin! Heel veel plezier met je rijbewijs!
Dank voor je reactie.
Dank voor je beoordeling!
Niks te klagen, de examinator mag wel wat meer bij de theorie lessen blijven i.p.v. de hele tijd afwezig zijn
Dank voor je beoordeling en je feedback!
Dank voor uw reactie.
Erg goed, nooit problemen mee gehad. 1x een rijles die mis ging maar dat werd gelijk opgelost.
Goed om te horen, veel plezier met je rijbewijs!
Hele goede rijschool! Geef goed les en duidelijk!!! Echt een aan rader om te lessen!!
Super om te horen, dankjewel!
Goede leermeesters!! Arles en René!! Ben in 1x geslaagd!! Ik ben dankbaar voor de lessenn!!
Je hebt het ook goed gedaan! Succes met je rijbewijs!
Mijn ervaring was goed. Goede duidelijke uitleg bij de theoriecursus en bij de rijlessen.
Bedankt voor je positieve beoordeling, leuk om te lezen!
Dagcursus B/E als zeer prettig ervaren.
zeer goede ervaring,opleidingen goed ondersteund met hoge slagingspercentage.
Prettig en vlot gelest, onderweg geeft Coen goed les maar is ook zeerzeker in voor wat humor. Dat maakt het lessen ook extra leuk!
Prettige instructeurs en flexibele communicatie met de instructeurs en administratie.
Goede en leuke rijlessen gehad!
Het is een heel fijn bedrijf
Goed Duidelijke lessen