Zeer fijne rij-instructeurs

Fijne rij-instructeurs en al met al een zeer fijn bedrijf om bij te lessen

Hele fijne rijlessen gehad.

Zeker een aanrader om bij bloemzaad te gaan lessen, alles word goed en duidelijk en rustig uitgelegd!

Goed, prettige sfeer, veel geleerd

Ik heb veel geleerd in een tijd wat in verhouding best kort was. Ik ben hier erg tevreden over.

Snel en duidelijk

Lessen flexibel ingepland, duidelijke en vriendelijke instructeur.

Goed en duidelijke verkeersopleiding

Je word als leerling goed en duidelijk geholpen. Voor mij persoonlijk fijn dat er 2 opleiders zijn waar je als leerling het beste uit kunt halen

Uitmuntend

Ik werd vriendelijk ontvangen met een kop koffie en een koekje. De instructrice nam vooraf de tijd om het doel van de rit met mij te bespreken. Gedurende de rit heb ik ruimschoots gelegenheid gehad om te oefenen met een bus in het verkeer. Ik bemerkte dat ik in steeds moeilijkere verkeerssituaties werd gebracht en de instructrice gaf duidelijke en ter zake doende aanwijzingen. Door dit geheel ga ik met meer vertrouwen ( geen zelfoverschatting ) in oktober aan het werk op het platform op Schiphol

Kundige instructeurs.

Zeer kundige instructeurs (zowel Jurgen als Rob) die je alles duidelijk uitleggen, meedenken over het financiële plaatje en tips geven voor na het behalen van je rijbewijs. Dankzij deze twee top instructeurs in 1 keer gelaagd voor AVB & AVD.

Prima les gehad.

Goede uitleg en instructies.

Ondanks dat ik last heb van paniekaanvallen en onzekerheid toch in 1 x geslaagd.zijn heel begripvol en steunen tot en met je examens !!

Fantastisch

Geweldige mensen goeie uitleg

Gewoon top

Erg goede mensen op de juiste plaats rob en Jurgen voor de motor gewoon erg netjes betrokke n bij je rijden goede uitleg

Perfect ben in een keer geslaagd

Super fijne rijschool

Fijne begeleiding , echt een hele fijne rijschool

Leuke instructeurs en heel leerzame en gezellige lessen.

Mijn instructrice (Samira) heeft mij heel goed geholpen en mij heel erg veel geleerd. Ik vond onze lessen heel erg leuk en gezellig.

Goede instructrice rijbewijs D

Ik heb dankzij Tamara in 8 rijlessen rijbewijs D behaald. Goede instructrice. Veel van geleerd.

Super!

Fijne lessen gehad! Ze nemen de tijd voor en en niks is te gek.

Uitstekende lessen

Uitstekende lessen in voorbereiding op BE examen.

Fijne rijschool. Wordt goed gekeken naar hoeveelheid lessen die er nodig zijn.

Goede begeleiding en vriendelijke rij-instructeurs

De afgelopen tijd ben ik erg goed begeleid. Veel geleerd van mijn rij instructeur.

Goede rijschool!

Goed rijles gehad, lieve en goede instructeur.

Super team

Ik ben super goed geholpen. Niet alleen bij de rijlessen in de auto zelf, maar ook voor mijn theorie examen. Alles is mij goed uitgelegd wat ik moet doen en hoe dit moet. De mensen zijn super vriendelijk en helpen je graag. Ik heb altijd super veel zin gehad in mijn rijlessen. Super veel geleerd en vooral geleerd hoe je lol moet hebben tijdens het rijden. Geen rijles was saai. Altijd weer iets nieuws geleerd of beleefd. Top rijschool!

Super rijschool, denken met je mee en instructeurs leren je meer dan alleen de exameneisen!

Motorrijles gevolgd en 2 instructeurs gehad, ze hebben me goed voorbereid op de examens en ben voor allebei in 1 keer geslaagd! Ook de administratie denkt goed met je mee qua planning van de lessen etc. Mijn ervaring was heel positief! Bedankt nog!

Tijdens de cursusdag E achter B was de examen nog het leukst!

Tijdens mijn cursusdag was de rijinstructeur erg introvert waardoor het gevoelsmatig een lange dag was. Daarbij moest ik tijdens mijn cursustijd langs het privé adres rijden van de rijinstructeur omdat er vragen waren rondom een ziekenhuis afspraak die de rijinstructeur had deze werden terplekke telefonisch besproken tussen de rijinstructeur en het ziekenhuis. in mijn ogen erg onprofessioneel. Het examen zelf was een erg plezier en prettige ervaring welke ik met een positieve uitslag heb afgerond. Al met al ben ik blij met het behalen van E achter B.

Geweldige rijschool met goede instructeurs!

Voordat ik begon met rijles, heb ik bij bloemzaad ook een theoriecursus gevolgd. De theoriecursus heeft mij erg geholpen bij het in 1 keer slagen van mijn theorie-examen. De praktijklessen waren net als de theorielessen erg goed en elke les had ik echt het gevoel weer iets nieuws te hebben geleerd. Het was erg fijn dat ik na een paar lessen een vaste instructeur kon krijgen. Ondanks dat elke instructeur aardig en behulpzaam was, is het toch fijn om met een vaste instructeur naar het examen toe te werken. Het was in de week van mijn examen ook mogelijk een extra les te nemen, dit heeft zeker geholpen bij het kunnen behalen van mijn praktijkexamen. De rijschool zelf is ook altijd bereikbaar. Zelf had ik vaak roosterwijzigingen van school. Je kunt makkelijk even bellen en er wordt met je gekeken naar de mogelijkheden. Kortom: een erg fijne ervaring gehad bij deze rijschool!

Leuk en gezellig

Het was leuk en ook leerzaam. Vond in het begin wel spannend maar verder ging alles goed. Een leuke rijinstructeur en was super gezellig telkens met haar rijen. Je leer veel bij de rijlessen.

Saba 10

7332 BH Apeldoorn