Goed geholpen door instructeurs en trices En Ingrid( de balie medewerkster staat altijd voor je klaar, verreweg de beste rijschool van Apeldoorn en omstreken

Goede instructeur, duidelijke communicatie

Hele fijne instructeur en erg duidelijke communicatie.

Heel goed

fijne rijschool. Met dank aan Samira heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik had geen goed gevoel voor mijn examen maar ik werd goed voorbereid voor mijn examen. Ik ging elke week met plezier naar rijles toe! Er word goed gekeken naar wat je nodig hebt en het was altijd gezellig in de auto.

Fijne ruimdenkende rijschool

Ik heb dankzij de mogelijkheden die deze rijschool biedt in 25 lessen mijn examen gehaald binnen een paar weken. Ik had wel al een beetje ervaring van een paar jaar terug. Bloemzaad was erg flexibel en heeft mij de kans gegeven dit te proberen. Mijn rijinstructrice, Samira, was altijd erg rustig en stelde mij gauw op mijn gemak. Zonder haar (manier van lesgeven) was het mij niet gelukt!

Fijne rij ervaring opgebouwd.

Erg vriendelijk en behulpzaam!

Tijdens mijn lessen bij Bloemzaad verkeersopleidingen ben ik goed ontvangen door meerdere rijlesinstructeurs. Ook qua flexibiliteit en klantvriendelijkheid is het voor mij een fijne plek geweest om in de auto te stappen en de auto en theorie lessen te gaan volgen, desondanks ik best wel bang was om achter het stuur te stappen. De theorie, maar ook de praktijklessen voor de auto zijn allebei bij Bloemzaad Verkeersopleidingen zeer goed verlopen! Echt een aanrader om te gaan lessen bij deze Rijschool!!

Goed opgeleid en veilig de weg op!

Geweldig!

Top rijschool!

Hele fijne en leerzame motorrijlessen gehad. Altijd vrolijk en enthousiast in het geven van hun lessen samen met een stukje humor.

Fijne rijschool met goede lessen

Ik heb bij Rijschool Bloemzaad lessen gevolgd voor de motor / Rijbewijs A. Hier heb ik les gekregen van Rob en mede door zijn fijne manier van les geven en constructieve feedback ben ik dan ook voor zowel het AVB- en AVD examen in één keer geslaagd! Ondanks de relatief lage prijs van het totaalpakket ben ik dus zeer tevreden over hun manier van lesgeven en communicatie. Zeker aan te raden dus!

top rijschool!

Ik heb helaas erg lang bij bloemzaad gezeten maar ik werd wel goed geholpen waarbij nodig! De beste instructeurs die letten op jou behoeftes en wensen ik raad het zeker aan!

Fantastische lesperiode gehad en naast het lessen ook veel plezier ervaren.

De rijlessen waren erg prettig. De instructeurs waren altijd heel open en betrokken zowel tijdens als voor of na het lessen. Ik heb mijn lesperiode dan ook als erg prettig ervaren

Goede instructeur.

Van Gerard Bloemzaad heb ik les gehad voor E achter B. Ik vind Gerard een fijne instructeur die op een hele rustige en duidelijk manier les geeft. Tijdens het lessen geeft hij ook goede tips. Bedankt voor de leuke lessen Gerard!

Fijne rijschool met goede begeleiding

Ik heb een fijne ervaring gehad met Bloemzaad. Door omstandigheden heb ik nooit een vaste instructeur gehad, maar ik heb dat nooit een probleem gevonden, van iedereen leer je weer wat anders. Bedankt voor alles!

Perfect!

Rijlessen op niveau. De instructeur kijkt naar wat je basis niveau is en past zijn lessen hierop aan. Tijdens de AVD lessen zorgde de instructeur voor leuke en leerzame routes waardoor je direct door kreeg waarom je motor wil gaan rijden!

Fijne rijschool

In een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Fijne instructeurs en flexibele planning.

Resultaatgericht

Planning en oefeningen zeer ok, correct en accuraat. Verder, een wat strenge instructeur die niet uitblinkt in social talk, maar wel resultaatgericht en uiterst effectief en op zijn manier toch wel weer aardig. Veel geleerd, een zeer waardevolle training. Ook als ik niet in één keer geslaagd zou zijn voor het BE examen, zouden de lessen voor mij toch dermate waardevol zijn dat ik kan zeggen: ik rij nu veiliger en zekerder.

Fijne en leuke rijlessen gehad

Hele fijne begeleiding en tips gehad tijdens de rijlessen. Samira had alle geduld en als iets niet lukt zolang blijven zoeken naar oplossingen hoe het wel lukt. En Ingrid van de planning denkt altijd super mee met afspraken.

Super fijn!

Hele lieve mensen , goed gehlopen en meteen mijn rijbewijs behald. Top!

Prima instructeurs en materiaal. Vriendelijke mensen.

geweldige rijschool

Een aantal maanden geleden was ik opzoek naar een goede en betrouwbare rijschool via via ben ik bij bloemzaad verkeersopleidingen terecht gekomen. ik heb hier met veel plezier me lessen gevolgd. ik had een vrij druk rooster met school en werken. met de goede communicatie is er een duidelijk rij schema voor mij gemaakt. er word hier naar jou situatie gekeken en ze denken op de rijschool met je mee. de instructeurs zijn heel vriendelijk en alles word goed en duidelijk geleerd. als je vragen hebt of je kan een keer niet word er gelijk meegekeken wanneer je eventueel wel zou kunnen en passen gelijk je planning aan de communicatie vanuit de rijschool is dan ook erg goed. ik heb die maanden dat ik leste met veel plezier en vertrouwen in de auto gezeten. ik ben daarom de rijschool heel dankbaar en raad ik iedereen bloemzaad aan.

Goede en informatieve lessen

Ik kwam bij Bloemzaad voor een motor rijbewijs en vanaf het begin geven ze jou als leerling de zelfvertrouwen die je nodig hebt. Voor iemand die amper rijervaring heeft op tweewielers is de omgang prettig in de communicatie en geven goede feedback voor mijn leerpunten. Ook geven ze je de ruimte om zelf aan te geven waar jij als leerling tegenaan loopt en zijn ze aandachtig tijdens de lessen. Geen enkele les voelde als verspilde tijd. Mijn 2e examen was iets verder dan gehoopt waarop mij geadviseerd werd om enkele weken niet te lessen, omdat dit niet nodig was. Hierin denken ze mee en proberen ook geen extra lessen aan te smeren als dit niet nodig blijkt te zijn.

Zeer goede ervaring, met leuke instructeurs!

Goede rijlessen gehad. Veel geleerd, ze nemen echt de tijd voor je en dat waardeer ik!

Een hele fijne rijschool die met je meedenkt

Ik ben begonnen met rijlessen in oktober 2022 en zou afrijden zomer 2023. Door een ongeluk kon ik 4,5maand even helemaal niets. Op nieuw begonnen met lessen in oktober 2023 en op 12juni jongstleden geslaagd in 1keer. Ik had Rene Banga als instructeur die mij bij de les hield met zijn eerlijke mening en dat was voor mij heel fijn rijden. Hou ik namelijk ook van. Ik kan alleen maar zeggen dat ik hele fijne lessen heb gehad, veel heb geleerd en dat neem ik de rest van mijn rijden met me mee.

Mijn ervaring met bloemzaad verliep van begin tot eind soepel. Alle informatie was duidelijk en werd tijdig met mij gedeeld. Mijn instructeur Jan heeft mij ondersteund om een ​​nog zelfverzekerder driver te worden. Zou deze school ten zeerste aanbevelen! Bedankt!

Hele goede rijschool!

Een Hele goede rijschool!

Wilmersdorf 20

7327 AC Apeldoorn