Laden reviews...
83 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken professionaliteit en vriendelijke medewerkers. Instructeurs leggen zaken duidelijk uit en stemmen de lessen af op de behoeften van de leerling. De planning is flexibel en de communicatie verloopt vlot, wat bijdraagt aan goede examenuitslagen. Bloemzaad wordt gezien als een betrouwbare rijschool.
Alle instructeurs die ik heb gehad waren aardig en wisten goed te handelen in alle situaties. Hele fijne lestijd gehad en superblij dat ik nu zelf de weg op mag!
26 June 2026
Jennifer
apeldoorn
Beste Tamara en Gerard Bedankt voor de leerzame en leuke lessen . We moesten er wel even flink aan werken samen. Ondanks mijn achtergrond vond ik de bus best wel pittig , vooral de overzwaai van de neus moest ik erg aan wennen , maar met jullie hulp (vooral Tamara) is het gelukt in 1 keer . Tamara en Gerard bedankt. Ps kom eerdaags nog even een keer anwaaien
Je weet wel wie
Achterhoek
Hartelijk dank voor je mooie woorden en het leuke bericht. Fijn om te horen dat je de lessen als leerzaam en prettig hebt ervaren.
Je hebt er inderdaad hard voor gewerkt en ondanks dat de bus even wennen was, heb je door je inzet en doorzettingsvermogen een prachtig resultaat behaald. Dat je in één keer bent geslaagd, heb je dan ook helemaal verdiend!
We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe en vinden het natuurlijk gezellig als je binnenkort nog eens komt aanwaaien.
Team Bloemzaad Verkeersopleidingen
Voordat ik aan mijn rijlessen begon, twijfelde ik of ik het wel leuk zou vinden. Maar tijdens de intake merkte ik al snel dat die zorgen echt helemaal nergens voor nodig waren. De instructeurs zijn supergezellig, geduldig en maken de lessen echt leuk. Ik heb een super leuke tijd gehad en ben blij dat ik nu mijn autorijbewijs heb gehaald!
Amber
Beste Amber,
Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor je mooie woorden!
Fijn dat je twijfels tijdens de intake al snel verdwenen en dat je met plezier naar de lessen bent gekomen. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen en met vertrouwen leren rijden, dus het is mooi om te horen dat je dat zo hebt ervaren.
Gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Dat heb je helemaal zelf verdiend met je inzet en doorzettingsvermogen.
We wensen je heel veel veilige, plezierige en mooie kilometers toe. Geniet van je vrijheid op de weg!
Hartelijke groet,
Het team van Bloemzaad Verkeersopleidingen 🚗😊
De persoonlijke, vakkundige en humorvolle benadering van rijinstructeur Dhr. Giedo vd Graaf heeft onze ervaring een feestje gemaakt!
Kai
Apeldoorn
Bedankt voor deze prachtige review! Wat leuk om te lezen dat de persoonlijke, vakkundige én humorvolle begeleiding van Giedo jullie ervaring tot een feestje heeft gemaakt.
We geven het compliment met plezier aan hem door. Bedankt voor het vertrouwen en veel veilige kilometers gewenst!
Groetjes,
Team Bloemzaad Verkeersopleidingen 🚗🎉
Ik ben zowel bij de theorie als in de praktijk heel goed begeleid. De rijlessen met Giedo waren heel leerzaam, duidelijk en gezellig. Ik kon in mijn iegen tempo alles onder de knie krijgen met goede aanwijzingen en uitleg. Iedereen bij bloemzaad enorm bedankt!
16 June 2026
Aletha
Beste Aletha,
Hartelijk dank voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zowel tijdens de theorie als de praktijk zo goed bent begeleid. We vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan leren, dus het is mooi dat je dit zo hebt ervaren.
Geweldig om te lezen dat de lessen met Giedo leerzaam, duidelijk en gezellig waren en dat je met de juiste uitleg en aanwijzingen alles goed onder de knie hebt gekregen.
Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je leuke woorden. We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe!
Team Bloemzaad 🚗😊
In mijn tijd bij bloemzaad heb ik mij echt vermaakt door de leuke instructeurs die ik hen gehad. Ik zal hierdoor rijles missen
12 June 2026
Sven
Loenen
Beste Sven,
Bedankt voor je leuke review!
Wat mooi om te horen dat je zo'n fijne tijd hebt gehad bij Bloemzaad. Natuurlijk zijn we blij dat je je rijbewijs hebt gehaald, maar het is misschien wel het grootste compliment dat je de rijlessen gaat missen!
Fijn dat onze instructeurs hebben bijgedragen aan een gezellige en plezierige leerperiode. We geven je complimenten graag aan hen door.
Bedankt voor het vertrouwen en heel veel veilige, fijne en plezierige kilometers gewenst!
Team Bloemzaad
Het is een top rijschool
Danilo
Eerbeek
Hoi,
Bedankt voor je positieve review.
We wensen je hele mooie en veilige kilometers toe.
Groetjes Team Bloemzaad Verkeersopleidingen
De instructeur was gezellig maar serieus tegelijk, hierdoor heb ik mijn examen in 1 x gehaald.
Timo
Beste Timo
Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je de lessen als gezellig én leerzaam hebt ervaren.
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs in één keer! Veel veilige en plezierige kilometers gewenst.
Team Bloemzaad Verkeersopleidingen
Zowel D als C-E gehaald bij Bloemzaad. Alle twee in 1x geslaagd !! Hele fijne rijschool , wanneer nodig doen ze echt die extra stap om jouw te helpen zodat jij het gaat halen. Je zou denken dat is hun werk maar dit voelt persoonlijker en zelfs familiair. Ik hoef niet meer terug want mijn rijbewijs staat nu vol, maar kan ze iedereen aanbevelen. Bedankt allemaal
Marc
Vaassen
Beste Marc,
Wat een mooie review, bedankt! Gefeliciteerd met het in één keer behalen van zowel je D- als C/E-rijbewijs.
Fijn om te horen dat onze inzet en persoonlijke aanpak zo gewaardeerd worden. Daar doen we het voor!
Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. Veel succes en veilige kilometers gewenst met je "volle" rijbewijs!
Team Bloemzaad Verkeersopleidingen
Met veel dank aan de rijdocenten
Lynn
Beste Lynn,
Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je de lessen als leuk, leerzaam en gezellig hebt ervaren.
We geven je complimenten graag door aan onze instructeurs. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!
Team Bloemzaad
Jammer dat het niet kan maar zeker een dikke 10 waard van tamara ook een hele goeie aan gehad had het denk ik niet gered zonder haar ze wist precies waar ze het over had Dus voor iedereen zeg ik kom zeker naar bloemzaad
Stefan
Beste Stefan,
Hartelijk dank voor je mooie woorden en het geweldige compliment!
Wat fijn om te horen dat je zo’n fijne tijd hebt gehad en je zo goed begeleid bent door Tamara. We geven je complimenten natuurlijk graag aan haar door.
Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en bedankt voor je aanbeveling!
Veel veilige en plezierige kilometers gewenst.
Team Bloemzaad 🚗😊
Altijd leuken momenten tijdens het lessen elke keer. Behulpzamen intructeurs
29 May 2026
Jayden van de Vlag
Apeldoorn
Prettige rijschool met fijne instructeurs
13 May 2026
A
Apeldoorn
super goeie lessen gehad! en super leuke instructeurs. veel geleerd en in 1x geslaagd!
8 May 2026
Wies
apeldoorn
Buslessen gevolgd en in één keer geslaagd!
7 May 2026
Arvid
Deventer
Ik heb bij bloemzaad verkeersopleidingen alles voor mijn groot rijbewijs gedaan (C+CE). Lessen gevolgd voor de theorie voor C, en voor ADR + klasse 1. De leraren die de theorie doen weten precies waar ze het over hebben, en leggen op een zeer makkelijk te begrijpen manier uit. dus alle theorie examens in één keer gehaald. In de praktijk vooral les gehad van Tamara pierik, wat een super instructrice. Altijd chauffeuse geweest, en dat helpt echt enorm. Ook zij weet precies waar ze het over heeft, en neemt, als dat nodig is, alle tijd. Dankzij haar ook alle praktijk examens in één keer gehaald. Ik zal hier 100% weer terug keren als ik nog een rijbewijs ga halen.
2 May 2026
Tijs
Schalkhaar
Ik ben doormiddel van 22 dubbele lessen in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Verder zijn ze behulpzaam en denken ze met je mee! Zeker aan te raden.
21 April 2026
Fernand
Loenen
Ik ben altijd goed geholpen tijdens de rijlessen. En heb altijd gezellige lessen gehad.
21 April 2026
Floor
Apeldoorn
Ik heb met heel veel plezier motorrijles gehad bij Rob. Naast dat het leuk was, werd alles ook fijn uitgelegd en eventueel voor gedaan :)
14 April 2026
Eline
Apeldoorn
Samen met Jurgen het avontuur gestart voor het motor rijden. Door de juiste begeleiding en sturing vlot door het AVB en AVD gegaan. Ik kan Bloemzaad aanbevelen en het lessen met Jurgen.
13 April 2026
Dennis
Apeldoorn
Duidelijke communicatie, prima lesmotor. Altijd gezellig.
11 April 2026
Ronald
UGCHELEN
Ik ben vanaf een andere rijschool binnen gekomen en ben gelijk met open armen ontvangen. Ze luisteren goed naar je en geven aan wat je nodig hebt. Ze kijken altijd naar alle mogelijkheden die er zijn om ervoor te zorgen dat je het examen in 1x haalt.
Esther
Apeldoorn
Mijn ervaring met Bloemzaad is zeer positief, ik heb de rijschool uitgekozen om mijn A rijbewijs te halen. Rob en Jurgen hebben een fijne persoonlijke aanpak die ik als zeer fijn heb ervaren. Er word goed naar gekeken wat jij nodig hebt en denken graag mee in beschikbaarheid, bovendien kan je goed met ze lachen.
Julian
Apeldoorn
Hele lieve instructeurs die je echt zien en je lekker een praatje mee kan maken. Het lessen in blokken van 2 lessen achter elkaar is ook heel erg prettig. Echt een mooie tijd gehad!!
Floor
Erg fijn