goede snelle service
Over het algemeen geen klachten, vooral het garage personeel is altijd bereid te helpen en advies te geven.
Ik heb goede ervaringen met deze firma Geen onnodige reparatie,s en eerlijk advies
Tim en Jan zijn eerlijke vakmensen, die voor vaste klanten absoluut niet het onderste uit de kan rekenen. Service waarop je kunt vertrouwen tegen eerlijke prijs.
Wordt goed geinformeerd over de kosten. Fijn dat je de auto de avond vooraf al kan brengen.
Over het algemeen meer dan goed. MAAR.... er wordt zelden of nooit gebeld als de auto weer klaar is terwijl daar door ons wel om gevraagd wordt.
Alleen maar zeer positieve ervaringen met deze garage. Daarom zijn we al ongeveer 30 jaar trouwe klant. Klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel.
klantvriendelijk, duidelijke uitleg en goede reparaties
Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam. Ondanks aankomst na sluitingstijd, toch geholpen met eigen voertuig, en vervolgens een leenauto geregeld. Betrof in 1e instantie schade aan auto, later onderhoudsbeurt
Prima ervaring opgedaan; gevraagde werkzaamheden liepen uit en mij werd zonder probleem een vervangende auto aangeboden onder dankzegging voor het begrip.
Afspraak gemaakt voor trekhaak montage perfect en netjes uitgevoerd en vlgs prijsopgave niets op aan te merken aardige personeel aan te bevelen
Bij dit bedrijf is de distributieriem vervangen van onze Ford Focus. Vooraf een prijs afgesproken en geen onverwachte bijkomende kosten. Daarnaast goede service en vriendelijk personeel.
Bij diverse bedrijven offerte aangevraagd voor een trekhaak/montage Ford tranait een probleem was de opstaptrede,via trekhaak.nl terecht gekomen bij Autobedrijf Jan Groot,probleem opgelost trekhaak gemonteerd netjes afgeleverd met nog enkele instuties betreffende de bedrading zekeringhouders,ook erg handig de leenauto voor die dag.
Beste garage Jan Groot V.O.F. Auto startte niet. Gelukkig stond ik aan de overkant van de garage. Mijn eerste ervaring is dat ik vriendelijk te woord werd gestaan vanuit de receptie en het personeel. Het bleek de accu te zijn maar achteraf ook de dynamo. De garage gaf aan het liefst dezelfde dag of iets later naar mijn eigen garage te gaan i.v.m defecte dynamo. Dat risico heb ik niet genomen en heeft Jan Groot mij verder geholpen Verder ben ik professioneel en gemoedelijk benaderd met alle afwikkelingen. Vr. groeten een tevreden klant Mevr Op \'t Zand
Papiermakerstraat 5
1531 NA Wormer