Zeer goed.
Prima geregeld afspraak is afspraak.
Goed bedrijf wordt altijd goed geholpen
vriendelijk en behulpzaam
Werkelijk fantastische service en klantvriendelijkheid. Hier kunnen andere garagebedrijven nog wat van leren.
Prima bedrijf. Snelle service.
Betrouwbaar en goede service met vriendelijk personeel. Voor zover mogelijk wordt er tussendoor ook tijd vrij voor je gemaakt.
Ik heb mijn tweedehands auto hier 8 jaar geleden gekocht en sindsdien bij hen in onderhoud gehad. Prima service, ze denken goed mee en smeren je geen peperdure reparaties aan als het niet strikt noodzakelijk is.
Klantgericht, luisteren, redelijke prijs en kwaliteit
Zonder meer goed.
Gewoon goed. Staan altijd paraat. Snelle service.
Prima garage met fijn direct contact.
Mijn ervaring is dat je er altijd binnen kunt lopen en er tijd voor je word genomen en dat er vaak snel een oplossing of afspraak mogelijk is.
Jan Groot Automobielbedrijf doet alles voor me ze zijn volledig allround. En het contact is collegiaal ze zijn mede eigenaar van je auto, zo voelt dat. Zo een garage vindt je alleen hier in Wormer.
Accuraat,vriendelijk,vakkundig.
Al jaren een trouwe, tevreden klant!
Altijd vriendelijk en deskundig.
Sinds 1987 komen bij al bij Jan Groot en we zijn bijzonder tevreden hoe altijd alles wordt afgehandeld. Deskundigheid, klantvriendelijkheid, alles is top bij jan Groot.
Papiermakerstraat 5
1531 NA Wormer