Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de betrouwbare service en het vriendelijke personeel. De communicatie is duidelijk en tijdig gedurende het hele proces. Veel reviews noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap van hoge kwaliteit. Over het algemeen is de ervaring positief en gericht op klantgerichte oplossingen.
Goed en vertrouwd
21 January 2026
Piet
Wormer
Na een tip bij dit bedrijf een afneembare trekhaak laten monteren. Was even een stukje rijden, maar het is een uitstekende keuze geweest. De trekhaak, van hoge kwaliteit, is netjes en onzichtbaar afgewerkt. vriendelijke ontvangst en vakkundig voorgelicht, keurige gratis leenauto. Werkelijk helemaal niets op aan te merken. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
20 January 2026
Max
Andijk
Trekhaak laten monteren. Afspraken netjes nagekomen. Alleen als je haast hebt kan het tegenvallen i.v.m. de wachttijd.
16 January 2026
Robert
Zaandijk
Omdat m,n auto voor de APK Keuring moest en ik door ziekte thuis verbleef,was het voor deze Garage geen enkel probleem om hem even op te halen en weer gekeurd voor de deur af te leveren Ook toen ik ( inmiddels aan de beterende hand) m,n Accu het begaf kon ik gelijk langskomen en op de zelfde dag weer met een nieuwe ophalen Ook kleine reparaties ( lampen enz ) wordt je gelijk geholpen Bedankt Garage GROOT voor de Geweldige Service
15 January 2026
HENNY
WORMER
Nette auto verkoper, houdt zich aan gemaakte afspraken! Beenmerg blij met mijn gekochte auto!
23 December 2025
Wendy
Wormer
Goed contact van begin tot eind!
21 December 2025
Denny
Wormer
betrouwbaar en duidelijk familie bedrijf
12 December 2025
Misael
wormerveer
Ik kan nog niet goed beoordelen of de trekhaak goed gemonteerd is, maar is extra moeite gedaan om een loszittende dekplaat aan de zijvoorkant van de auto goed vast te klikken. Dat was fijn.
9 December 2025
Michael
Wormer
Prima garage , nette behandeling Zo'n garage zouden er meer van moeten zijn die mensen hebben nog de tijd voor je
6 December 2025
P Wiersma
Wormerveer
Vriendelijke mensen en goede afspraken top.
6 December 2025
Jan
Wormer
Prima contact. Alles naar wens geregeld.
3 December 2025
Han
Zaandam
Auto om 8 uur gebracht om een trekhaak te laten plaatsen, er stond een leenauto klaar. En mijn auto was om 15 uur alweer klaar
2 December 2025
Marjolein
Uitstekend gedaan met dank
25 November 2025
Pieter
21 November 2025
Raymond
Wormer
Deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Het werk is keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
20 November 2025
Gert
Zaandam
Ik kon al vlot terecht voor een trekhaak montage, ze belden meteen voor meer informatie. Van te voren kreeg ik een herinnering berichtje, prima! Prijs was nog iets lager dan op de offerte!
18 November 2025
Wilma
Wormer
Ook meedenkend ivm mijn fysieke gesteldheid en professionele aanpak .
11 November 2025
Martin
Zaandam
We hebben onze auto een trekhaak laten monteren en zijn super tevreden, er werd maatwerk geleverd. Wij komen in te toekomst voor ons reguliere onderhoud zeker terug.
8 November 2025
Marcel
Zaandam
Gewoon een bedrijf van geen flauwekul of mooie praatjes. Vriendelijke mensen die keurig werk leveren.
7 November 2025
Rudi
Zaandam
Uitvoerig onderzoek naar lekkage en goede reparatie. Gelukkig kan ik weer droog de weg op!
29 October 2025
Hennie
Amsterdam
Mijn ervaring is dat er een goede uitleg wordt gegeven. Prima service wordt verleend. Zeker een aanbeveling waard!
26 October 2025
Leo
Castricum
21 October 2025
Peter
Westzaan
Dankzij automobielbedrijf Groot heeft mijn auto nu een trekhaak die heel netjes en professioneel geplaats is Dank daarvoor.
7 October 2025
Bert