Aardige mensen met verkoop, moeilijke man als je auto na nog geen 2 maand bijna in de brand staat. Komen dan niet tegemoet. Had een erg goed gevoel bij dit bedrijf voorheen maar na dit voorval helaas de andere kant opgeslaan. Helaas mankeerde er nog veel meer aan deze auto. Gewoon weg geld.
Beste klant , dank voor uw beoordeling maar jammer dat u zo ontevreden bent over ons bedrijf. U heeft twee maanden na aankoop met ons gebeld over de brand lucht in de auto. Wij hebben aangegeven er naar te kijken om zo samen tot een oplossing te komen. Hiervan heeft u geen gebruik gemaakt. U kunt van ons niet verlangen dat wij na 2 maand zomaar de kosten aan derden gaan betalen zonder de expertise van onze eigen monteurs. U heeft de auto gekocht zonder garantie, wij wilden u tegemoet komen om de klacht te onderzoeken, maar helaas heeft u daar geen gebruik van gemaakt.
goede klanten ontvangst
alles heel correct
Edward staat altijd voor me klaar, ook in de tijd dat mijn man ernstig ziek was. Heeft ook gezorgd dat er een rolstoelbus kwam, zodat ik nog met mijn man weg kon. Dit is drie jaar geleden, maar dit vergeet je niet. Fijne mensen, goeie garage.
Ik kom al meer dan 30 jaar bij de fa. Dunnewind....dit zegt genoeg, dacht ik
Vriendelijk en erg prettig.
Offerttraject 1. Is geen waardeoordeel maar dit is niet van toepassing.
OK
Goed Zorgvuldig en in overleg
h
Top bedrijf goede service vriendelijk personeel niet zeuren maar doen top
We hebben een uitstekende ervaring met het kopen van een gebruikte auto