Korte lijnen en een no nonsens organisatie. prettig en betaalbaar zaken doen.
Keurig net bedrijf! Komt afspraken na, snapt echt de behoefte van de klant.
oude VW Golf 2010 ingeruild voor VW Golf 2015. Blij met de deal! (ik hoop dat het zo blijft) Zeer tevreden over de behandeling.
Vriendelijk, laagdrempelig autobedrijf. Onze eerste ervaring tot nu toe is prima.
Goede ervaringen en de minder goede bespreek ik persoonlijk
Als storingsmonteur op een ander vlak zie ik dit bedrijf als een gedegen bedrijf dat ook specifieke storingen uit auto\'s kan halen na aanhoren van klant en voertuig.
Top service!
Prettige ervaring, zeer vriendelijk en fijne afwikkeling.
ben al jaren klant ,nooit een probleem gehad ,fijne garage en personeel . Kunnen anderen nog van leren ,hoop dat ze op de zelfde voet door gaan
Zeer laagdrempelig!