Duidelijke service

Goede ervaring, duidelijke service en APK. Communicatie met het bedrijf is prima.

Top bedrijf voor autohuur

Ik huur regelmatig een auto die mij op dat moment het beste past. Een chique voor een trouwerij, een vrachtautotje voor een verhuizing of een tour car voor vakantie naar het buitenland. Altijd gaat de verhuur procedure op dezelfde manier. Nooit problemen gehad. Overleg is altijd mogelijk. En als klapper op de vuurpijl; je kan rekenen wat je wil, vergelijken met andere bedrijven maar Dunnewind is altijd de voordeligste. En.. gemak dient de mens. Dank voor jullie service.

Staan altijd voor je klaar

Als ik wat met mijn auto heb dan lossen wij dat samen op.

Goede en snelle service

Ik werd snel en kordaat geholpen. Alleen de reparatie kosten vielen een beetje tegen, waren hoger als ze hadden gezegt.

goed contact en service

Snel en goed

Heel snel juiste diagnose gesteld van lagerschade in differentieel. Goed gerepareerd. Klant gericht. Leenauto. Super!

Dientsverlening is prima.

prettige en persoonlijke garage

Afspraken gaan in overleg en bij reparaties en/of vervangingen die niet verwacht werden eerst een telefoontje voor overleg. Persoonlijk ervaar ik deze garage als heel prettig. Al meer dan 40 jaar klant. Ook voor aanschaf en/of inruil gebruikte auto altijd geslaagd naar tevredenheid.

zoals altijd: Top!

Mijn man is bij jullie geweest en kan zelf niet via de mail reageren op deze beoordeling. maar ik heb begrepen dat hij een zeer goede ervaring had zoals gewoonlijk!

Vriendelijke ontvangst

Werd snel geholpen. Kreeg meteen thee aangeboden. Aangenaam verrast door het cadeautje bij vertrek.

Uitstekende service en goede klandizie

Onderhoud aan de auto uitgevoerd wederom weer goed afgeleverd staan altijd voor je klaar en zoeken naar oplossingen om je te helpen kortom prima garage en een goed team

Goede ontvangst en service

Wachttijd acceptabel

ik was verrast. Kreeg bij de wintersjek een attentie die minstens net zo duur was als de sjek.

vlot, vriendelijk en ik ga er maar vanuit dat het ook deskundig was, Maar daarin ben ik nog nooit teleurgesteld!

Snel en correct geholpen, klantvriendelijk

In goed overleg kan ik vrij snel terecht.

Al een aantal jaar een tevreden klant.

Goede en snelle service. Alles gaat in overleg.

Vriendelijk en mooi bedrijf, zeer goede service!

Auto gekocht bij Dunnewind, mooi bedrijf! Vriendelijk geholpen en auto als nieuw afgeleverd. Zeer tevreden. Bedankt voor het nasturen van de witte kentekenplaat en fles wijn die ik had laten staan!

Prima!

Goede service en zeer klantvriendelijk

Mijn auto moest heen voor apk en grote beurt en ik had gevraagd of ik een fiets kon lenen zodat ik nog wel mobiel zou zijn. Dit was geen probleem. Ik vind de service en vriendelijkheid bij auto garage Dunnewind altijd super!

Ik laat mijn camper hier altijd jaarlijks Apk keuren en reparatie uitvoeren

Dunnewind auto’s is klant vriendelijk ,goede service en prijs technisch goed , luistert goed en overleg dit samen met met de klanten, komt men niet voor verrassingen te staan . Als er wat aan de hand is aan de camper en ik kom zo aanwaaien nemen ze alle tijd om je aan te horen en zonietmeteen op te lossen .Dus een ook prima service👍

Super netjes geholpen.

Auto voor beurt gehad , kreeg hierbij keurig reparatie advies . Top service👍

Personenbus gehuurd . super geregeld ! goede service ,aardige mensen.

Personenbus gehuurd. super geregeld! goede service ,aardige mensen.

Prima.

Goede afspraken, bereidwilligheid en begrip in de behoefte van onze vakantieweek m.b.t. de te huren dagen. Vlotte verwerking nota.

Veldkampweg 29

7731 HL Ommen