Super geholpen

Snel en accuraat geholpen

komt afspraken na

Beetje teleurgesteld

Ik had gevraagd om mijn auto ook even door de wasstraat te doen, niet gebeurd. Enfin, de taart was lekker!

Keurig en netjes de afspraken nagekomen

Een gemoedelijke sfeer waar je serieus genomen word .

afspraken vlug en netjes gedaan

positief

Wij zijn al ruim 50 jaar klant dit tot volle tevredenheid

super snel en vriendelijk

gelijk geholpen

Top garage

al jaren klant nu geweest voor APK, bandenwissel en beurt. allemaal Top en de auto stond weer gewassen klaar

Snel en goed

Vervangen accu: Snelle afhandeling. Kopje koffie aan de bar.

Prettige en goede service

Behulpzaam en correct

Prima, snelle adequate service.

Altijd staat service bovenaan.

Geeft vertrouwen, bij iemand die zelf niets van auto's weet.

Ontvangst is prettig. Zoals boven gezegd: geeft vertrouwen.

relaxte en ongedwongen sfeer

het verkoopteam neemt de tijd voor je zonder opdringerig te zijn. Goede sfeer en een prachtig pand

Klantvriendelijk. Veel op basis van vertrouwen. Afspraken gemaakt en alles volgens afspraak afgewikkeld. Goede service. Fijn contact en fijne auto gekocht. Zeer tevreden.

Top geregeld allemaal

Super goed contact, meedenkend en alles fijn geregeld. Kortom, niet om de hoek, maar een aanrader!

Vakkundigheid,klantgerichte service

Onderhoud wordt goed uitgevoerd overleg indien nodig en klantgerichte service

Blij verrast!

De distributieketting moest vervangen worden. Een duur grapje. Maar het feit dat mijn spiegel (die op de een of andere manier wiebelde) is vastgezet en ik de auto gewassen op kon halen... Dat vind ik topservice en geeft mij vertrouwen voor de toekomst!

Optimaal tereden

Goede garage service top en fijn familie bedrijf

Vriendelijk en professioneel bedrijf !

We zijn vriendelijk en correct geholpen, een aanrader.

Snelle en goede reparatie

Lamp vervangen ging snel en goed.

Goed.

Goed geholpen. Dik tevreden.

Veel service

Mn auto kreeg problemen met de dynamo We kennen garage Dunnewind vanwege de verhuur van busjes en aanhangwagen Die we in het verleden vaak hebben gehuurt. Nu er geen Opelgarage in Ommen meer is was de keuze dan ook niet moeilijk. De vervanging opdezelfde dag nog geregeld. Nogmaals dank voor de snelle service.

fantastisch

Klant vriendelijkheid vak bekwaamheid.

Nog steeds de beste voor mij

Bij de laatste reparatie van de accu had ik het wel zo fijn gevonden om eerst een telefoontje daarover te krijgen. Nu overviel mij de rekening. Mevr. TH.W.M van Schaik

Veldkampweg 29

7731 HL Ommen