goede inzet om een bepaald onderdeel te verkrijgen.

Ik had een bepaald onderdeel direct nodig dat niet op voorraad was (bij meerdere garages geweest). Garagemedewerker was bereid om bij meerdere leveranciers te kijken om het zo snel mogelijk te leveren.

Altijd goed

Ik kon al een paar jaar bij Dunnewind en tot nu toe heb ik alleen maar top service bij hen meegemaakt. Ze reageren en handelen ook snel. Nu ben ik voor mijn APK bij hen geweest, ze gaven aan dat het een uur kon duren en ik kon daar rustig op wachten en heb mijn werklaptop meegenomen zodat ik nog wat te doen had. I.p.v. de afgesproken 60 minuten waren ze al met 30 minuten klaar! Ze gaven aan dat het mankement snel verholpen kon worden maar dat het pas 's middags geleverd kon worden. Tegen 2 uur gebeld en het onderdeel wat binnen en kon ook direct geplaatst worden, dus zo gezegd zo gedaan en mijn auto weer voor een jaartje klaar :-). Ik weet niet of het net nieuw is, maar ik kreeg de factuur binnen en kon dit via een link direct betalen. Ontzettend fijn want ik vind dat handmatig overmaken maar zo'n gedoe!

Zeer goede service!

Onderhoud auto is zeer vakkundig gedaan.

De verhuur van de Volkswagen bus was prima geregeld van offerte tot en met de factuur.

Prima bus en fijn dat de winterbanden er nog even onder konden blijven, die hadden we zeker nog nodig in Zweden.

Tot nu toe altijd prettig en correct geholpen.

Goede ervaringen, een eventueel probleem met de auto waar iets aan moet worden gedaan, wordt eerst besproken. Auto gaat na de werk plaats in de wasstraat!! Heel fijn.

Prima service en vooral vriendelijk en prettig in omgang.

Prima ervaring; uitvoering volgens afspraak en optimaal meegedacht in de oplossing.

Garage kwam afspraak exact na.

Jarenlange goede ervaring met onderhoud van mijn campers gehad.

Ik ben door de medewerkers plezierig geholpen en tevreden over wat ze hebben gedaan.

Aardig en kundig advies

Blij met mijn auto en nog een heerlijke fles wijn gekregen ook.

altijd wel oplossing voor een probleem

goede service

Ik word altijd met aandacht en profesionaliteit geholpen.

Wat een fijn bedrijf, echt een aanrader.

Keurig en zeer vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto

Snel en goed geholpen personeel is zeer behulpzaam

Als er extra kosten bij komen dan bellen ze ,wel zo prettig.

Idem

Uitstekend geholpen!

Vorige week wederom een nieuwe auto gekocht bij Autobedrijf Dunnewind. Auto kon snel afgeleverd worden en alles was super geregeld! Een echte aanrader!!

Top bedrijf!

Goed en snel geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel! Een aanrader dit bedrijf!

Goede service en snel geholpen.

Na aanvraag snel bevestiging via E-mail . Super geholpen en zeker een vervolg .

super bedrijf

nogmaals een super bedrijf kan het iedereen aanraden

Op afstand een auto gekocht. Persoonlijke verbinding en een zaak die werkt vanuit kwaliteit.

Zonder de auto echt gezien te hebben (in coronatijd) een auto gekocht. Prima telefonische afspraken gemaakt. Persoonlijk contact zorgt voor vertrouwen in een bedrijf. Bij het ophalen van de auto alles conform afspraak geregeld. Juist de persoonlijke garantstelling en de afspraak dat je altijd kan bellen voor vragen of er zich wat opdoet maakt het verschil. Een auto kopen gaat ook over gevoel en dat zit bij dit bedrijf gewoon goed! Net als met het aanbod van auto’s!

Zéér vriendelijk en eerlijk bedrijf.

Aardig personeel en flexibel. Zeker een aanrader!

Prettig, coöperatief, duidelijk, klantgericht.

zie boven.

perfect

Snelle service, als altijd

Prettig behandeld

Duidelijke afspraken en overleg

uitstekend

krijg altijd telefoontje als er bijzonderheden geconstateerd zijn de auto. hele persoonlijke en prettige communicatie. inplannen van een afspraak gaat heel vlot

Veldkampweg 29

7731 HL Ommen