Alles tot de puntjes geregeld

Top bedrijf

Komt afspraken na goede service Dank je wel voor deze mooie auto Gr erwin

nog altijd zeer tevreden

zie boven

Betrouwbaar

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

heel goed

uitstekende service.

snel, kundig en gastvrij

Opluchting dat we zo snel en goed geholpen werden en we weer zonder zorgen de vakantie met onze kampeerbus konden voortzette.

Perfecte service

Keurig te woord gestaan en heel netjes geholpen. Ben zeer tevreden!

Snelle goede service

Defect aan mijn auto Snel en goed gemaakt

Bijzonder vriendelijk autobedrijf en goed geholpen

Wij hebben een Rolstoelbus gehuurd.. Alles was uitstekend geregeld inclusief de spanners voor de rolstoelen. Er kunnen 4 elektrische rolstoelen in de bus.

Goed bedrijf

Fijne mensen om mee te werken,overleggen.

goede wijn behouft geen krans

Al jaren trouwe klant van autobedrijf Dunnewind perfecte service prima kwaliteit\prijsverhouding.

Goede service, no-nonsens bedrijf

Snelle en heldere communicatie. Goede service.

Ik ben echt heel vriendelijk op vrijdag ontvangen en geïnformeerd door een medewerker. Deze heeft mij vervolgens Zaterdag nog een keer gebeld, dat de kosten duurder zouden zijn en hij vertelde mij de rede hiervan was (die ook in mijn oren logisch klonk). Erg netjes. Op maandag heeft mij mij gebeld en gemaild, en onthouden dat ik mijn auto dinsdag zou ophalen. => TOP ! ! Vervolgens kom ik dinsdag de auto ophalen... Medewerkers wisten eerst nergens van af ... wisten niet welke auto (stond recht tegenover, zelfs nog aangewezen) ... konden factuur niet vinden ... konden sleutel niet vinden... Tja, dat was best wel een beetje jammer ... Reparatie is prima uitgevoerd, auto rijdt weer prima.

Zeer prettig personeel Die ons fijn te woord stond en meteen een kopje koffie aanbood

Goede garage.

Goed.

zeer klantvriendelijk en correct

zeer klantvriendelijk en correct

Mijn voorlamp was kapot, werd direct vervangen! Top!

Mijn voorlamp was kapot, werd direct vervangen! Top!

Voortreffelijke service.

Heel goed bedrijf, vriendelijk en zeer kundig , raad ze dan ook bij iedereen aan. Snelle service en goede uitleg. In een woord voortreffelijk.

Zo al 51 jaar, prima service en fijn personeel.

Supersnelle service

Aardige jongens die mijn auto ophaalden en weer bij mijn werk terug brachten zelfs. Super!

Goede wijn behoeft geen krans.

In korte tijd huur ik een Meubelbak bij Dunnewind. Na eerste papieren formaliteiten heel los en vertrouwelijk met elkaar in omgang. Houd dit vol. Word enorm gewaardeerd.

top bedrijf !

fijne medewerkers. direct geholpen . kom hier zeker weer .

top

vlot deskundig vriendelijk

De Klant is hier nog Koning.

Ik ben zéér tevreden over de receptie, werkplaats en de afspraken.

goede wijn behoeft geen krans

prima prijs\ kwaliteit perfecte service

Veldkampweg 29

7731 HL Ommen