Zeer prettige mensen en vakkundige monteurs.

Zeer prettige mensen en vakkundige monteurs.

perfecte service voor een betaalbare prijs.

Al jaren klant van dit bedrijf tot grote tevredenheid kan een ieder dit bedrijf aanbevelen

Heel goede service door vriendelijke, ter zake kundige medewerkers. Flexibel bedrijf. Acceptabele prijzen. Staan altijd klaar voor een klant, ook al is een bezoek niet gepland.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Heel goed geholpen

Probleem met melding over een wiellager sensor keurig opgelost.

Vriendelijk en goed personeel.

Zie hier boven.

Goede service, verstand van zaken, behulpzaam en vriendelijk

Mooi zaak goed geholpen

Ik vind het een heel fijn bedrijf,waar ik een heel goed vertrouwen bij heb.Ga zo door!

alles goed voor elkaar

Alles goed geregeld en je wordt serieus genomen.

Klantgericht, betrokken, betrouwbaar.

Ervaring met Advies, aankoop & onderhoud, en altijd goed geholpen.

Correct en duidelijk

Goede ontvangst, altijd plek in wachtruimte inclusief aanbod koffie! Uitvoering werkopdracht conform afspraak. Indien nodig, duidelijke mondelinge tussenstand! Na afloop staat auto vertrek-klaar!

Service ten top

Gelijk met leenauto komen om je pech situatie op te lossen is toch wel super service! Keurig worden gebeld dat de auto weer rijklaar is, is ook fijn!

Snelle en klantvriendelijke servuce

Staan altijd voor je klaar

goedbedrijf,fijne mensen goed personeel je word vakkundig geholpen.ik geef een 10

goed bedrijf ,fijne mensen goed personeel je word vakkundig geholpen.

goede ervaring

altijd opdrachten volgens afspraak uitgevoerd.

Professioneel en klantgericht!

Een auto gekocht en goed en snel geholpen!

Fantastisch!!

Ik heb afgelopen week mijn eerste auto gekocht. Super fijn geholpen met alles!! Ik ben super blij met mijn auto en de goede service :)

beter dan de dealer

2 jaar geleden grote dealer-beurt gehad. Enkele malen terug geweest i.v.m. hoger verbruik en meldingen die verschenen en verdwenen. Commentaar was dat de afstelling was gecontroleerd en goed was. Bij een volgende beurt zouden ze er weer naar kijken . Na de beurt bij Dunnewind is het verbruik weer duidelijk verbeterd en zijn er (nog) geen meldingen verschenen . De factuur zou wat meer gespecificeerd mogen

Alles wordt prima geregeld.

Bijna elke keer voelt het als een klein feestje om mijn auto voor onderhoud in te leveren. Alles is tot in de puntjes geregeld en ik word steeds keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele extra werkzaamheden. Echt topservice!

Correct &Netjes Zelfs de auto gewassen

Correct &Netjes

Plezierig communiceren met verkoper en receptioniste.

Leuke ontvangst en prettige manier van probleem oplossen.

fantastisch

De afspraken werden op tijd nagekomen en kon de auto snel weer ophalen.

Altijd tevreden, ga zo door!

Uitstekende service.

Ik kwam met mijn auto voor een beurt + APK. De Communicatie en Service waren wederom uitstekend !

Veldkampweg 29

7731 HL Ommen