Deze score is voor de receptionistes!
Beste medewerker, Ik krijg motorrijles van instructeur Will Adams. Mijn ervaring met DAM beperkt zich tot instructeur en receptionisten. De lessen van Will Adams zijn plezierig, relevant en adequaat. Kortom: Uitstekende instructeur. Mijn ervaring met de receptionisten is ook positief. Met vriendelijke groet, Klaas van der Kamp
Super rijschool!! Gezellige mensen en altijd vriendelijk.
heldere en vriendelijke mensen die je goed helpen. en ik had een prettige rij instructeur.
Goed opgeleide begeleiders en een duidelijke instructie om je praktijkexamen goed te kunnen halen.
Positief. Het enige wat ik jammer vond is dat je een berichtje krijgt bij je tussentijdse toets met succes. En als je echt op gaat voor het examen hoor je niets meer. Als er word gekozen voor het verzenden van 1 berichtje dan is een felicitatie na t slagen denk ik meer gewadeert.
Super goed
super kwaliteit en ook echt een leuke tijd. insttucteur is zeer aan te bevelen. erg tevreden over deze rijschool.
Goede en vriendelijke snelle service. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak bij de instructeur en dat vinden wij een enorm pluspunt!
Instructrice Jacqueline heeft mij erg goed les gegeven. Altijd op tijd opgehaald. Duidelijke uitleg. Veel verschillende routes geoefend. Ze heeft mij erg goed voorbereid op mijn examens. Ik vond het erg moeilijk om te leren autorijden, aangezien ik overal teveel over nadacht. Jacqueline heeft mij geleerd om ver vooruit te kijken om mijzelf zo meer tijd te geven om de situatie te beoordelen en een plan van aanpak te bedenken. Ik vind het erg leuk om auto te rijden en voel mij zeker om straks alleen in de auto te stappen. Heel erg bedankt!!
Zakelijk maar ok.