Top rijschool! Niet de goedkoopste maar je krijgt waar voor je geld in de vorm van prima, persoonlijke rijlessen. Rijles gehad van Pascal, motorrijles van Richard en Ronald.
een zeer goede evaring. is sterk aan te bevelen.
Goede service, goede auto\'s en goede instructeurs! Gewoon een goede rijschool om aan te raden!
Een degelijk en goede rijschool. Aandachtspunten worden goed onderbouwd door deskundige instructeur.Beslist een aanrader.
ik heb dit bedrijf als prettig ervaren.
Alles was goed geregeld. Aardige instructeur.
Hiervoor bij andere rijschool gelest, was niet tevreden. Blij dat ik ben overgestapt!
Heb alleen een intake gedaan bij Dam. Instructeur raadde me aan om 50 uur te lessen! Terwijl ik een gemiddelde leerling was... Heb daarna bij een andere rijschool m\'n rijlessen gevolgd, daar heb ik slechts 25,5 uur gehad. De instructeur bij Dam was ook niet bepaald enthousiast bij het lesgeven. Daarnaast werd op website geadverteerd dat er ieder jaar nieuwe kawasaki\'s aangeschaft werden, terwijl er in werkelijkheid alleen honda\'s van een paar jaar oud stonden... Is op zich niet erg, maar geeft wel iets aan over betrouwbaarheid.
Ik heb goede ervaringen met het bedrijf. Ik vindt de lessen erg prettig, veel rust tijdens de lessen wat meer ruimte geeft om alles in je op te nemen. Sterke evaluaties tussendoor zonder onnodig tijdverdrijf als rokerspauzes (wat WEL mijn persoonlijke ervaring was bij andere rijscholen). Wel 1 minpunt: de afspraak was dat ik 2 a 3 keer per week zou lessen zodat ik mijn examen ruim voor de winter zou halen wat enorm belangrijk voor mij was! Dit is helaas niet helemaal het geval, door een enorme drukte.
Inrichting arnhem kan beter
In het algemeen goede ervaringen. Een negatief punt dat hieronder niet te beoordelen is is het materiaal. Dit vind ik het grootste minpunt; kapotte handschoenen, slecht passende broeken (ik ben slank en bijna 2 meter, er is geen enkele broek die ik aan kan, altijd te breed of te kort)
Zeer positieve ervaring met deze rijschool. Mede Door de kunde van de instructeurs mijn collega rijbewijs in 24 lesuren gehaald.