Onze dochter heeft rijles gehad en onze zoon krijgt nu rijles en het bevalt prima. Aangenaam professioneel en ook eerlijk. Toen ik een praktijkexamen per ongeluk dubbel betaalde, kreeg ik het netjes terug,. Tip is om bij de zaterdagse theoriedag een eenvoudige luncht te regelen. Ik denk dat veel leerlingen dat op prijs zullen stellen.
Een fijne rijschool met vaardige en leuke rij-instructeurs
Rustige instructeur. Duidelijk in lesgeven. Bedankt Iwan!
Positief. Klantgericht, snel, goede informatievoorziening, persoonlijk.
Prima voor elkaar!
Het was een goede ervaring. Ik heb nooit complicaties gehad met het bedrijf of de leraar ik vond het erg fijne Rijlessen waar in ik veel heb geleerd en goed begeleid ben. (Rijinstucteur: Iwan)
Prima en uitstekende uitleg en geruststelling
Duidelijke uitleg. Er werd duidelijk gekeken aan welke punten nog gewerkt moest worden. Mijn rij instructeur gaf mij ook de vertrouwen en heeft mij duidelijk uigelegd hoe het examen in elkaar zat. Op die manier had ik minder zenuwen! Heel erg bedankt.
Prima dag gehad. Aanhangerrijbewijs in 1 dag gehaald. Was wel zweten maar het is gelukt.
Ik ben momenteel bezig mijn motorrijbewijs te halen bij Dam.
Ik heb het gevoel dat ik veilig deel kan nemen aan het verkeer omdat ik dat in de lessen heb aangeleerd
Goede en gezellige lessen in de auto. Het was gewoon super.
Zeer goed vooral de koffie bij ban dam in arnhem ;-)