Zeer goed bedrikf je word goed geholpen en leggen goed uit wat je fout doet
Gewoon goed
Goed, vriendelijk
Blij dat ik ben overgestapt naar Dam.
prima!
Goede ervaring. We eindigen wel altijd voor de afgesproken tijden. Kost toch een hoop geld. Verder iets meer controle op de tijdsplanning, zodat je goed uitkomt met uren richting je examen. Verder goede service, leuke instructeur.
Super goed!
Prettig
Het was een hele fijne ervaring. Ik had een super leuke rij-instructeur die mij alles goed heeft geleerd en uitgelegd.
Prima rijschool, zou het persoonlijk fijn vinden als je examens kon aanvragen in de lesauto ipv extern. Verderbwas het prima!