Alles goed verlopen! Enige was dat de snelheidsmeter defect was. Maar dit heeft Huib perfect opgelost! Bedankt!
Vorige week me rijbewijs gehaald voor de touringcar. Het is een verschrikkelijke ouwe bus.. Waar van de helft het niet doet Bv geen snelheidsmeter... Wordt gewoon door gereden met dat hok.. Beter woord heb ik er niet voor. De rijinstructeur daarin tegen. Was klasse Erg veel geleerd van die man! En ook in een keer geslaagd. Dankzij de goede lessen ( in dat ouwe hok) van de rijinstructeur. Verder vindt ik het schandalig dat rijschool van Dam meer als €100 verdienen aan een examen aanvraag bij het cbr! Dus wil je bus lessen.... denk goed na
Mijn motorrijbewijs hier gehaald. Lessen zijn prima en ook wel het idee dat ik hier veilig heb leren motor rijden. Ton is ook een prima leraar die weet wat hij doet en is duidelijk een ervaren motorrijder. Echter een tip voor hem: Probeer je soms ook te verplaatsen in hoe de leerling op zijn manier leert, en probeer hierop in te spelen. Verder een prima rijschool zonder fratsen.
Zeer positief!
Erg klantvriendelijk. Ze helpen je daar waar nodig is, o.a. met regelen van spoedexamen. Daar ben ik erg blij mee! De Lessen zijn ook erg prettig. Vragen kan ik zonder problemen stellen.
Goede rijschool
Prima ervaring. Goede en professionele communicatie voor dat de dagopleiding begon. Uitstekende instructeur (Ton) die gewoon heel goed les geeft.
Top!
Top Fijne instructeur Helder Soepel Makkelijk
Ze helpen goed en blijven erg rustig
Super ervaring! Door de begeleiding van deze rijschool van zowel praktijk als theorie lessen. Het C-rijbewijs in 1 keer gehaald!