Prettige rijschool
Goed maar soms wel het gevoel dat ik aan het lijntje werd gehouden. 2 instructeurs gehad die niet op elkaar afgestemd waren.
Leuke en vooral goede rijschool. Mooi splinternieuwe vrachtwagen!
Gewoon prima rijschool, en de rijinstructeur Atibi was super
Hele prettige ervaring
Prettige rijschool, een goede instructeur en een fijne motorfiets
Hartelijk ontvangst, ook telefonisch uiterst vriendelijk. Fijne nette mensen waarbij men zich op het gemak voelt maar tegelijkertijd ook duidelijk en goed les geven.
Prima rijschool. Aardige en deskundige instructeurs.
Positieve rijles ervaring. Kundige begeleiding motorles
Fijne lessen gehad, wel jammer dat er diverse lessen zijn verkort door te laat komen van de instructeur en een tweede keer door dat de motoren met instructeur nog onderweg waren. Hierdoor toch zeker een half uur wel betaald maar niet gereden. Verder heeft de handige app nooit gewerkt en is ook nooit naar gekeken ondanks toezeggingen.
erg goeie service
Ik vind dat alles gowd gergegeld word en als het kan ook zo snel mogelijk! Een top rijinsturcteur die gezellige, leuke en leerzame lesuren geeft.
Prima.