Toppie
Zeer professionele mensen en erg leuke en leerzame motorlessen gehad.
Uitstekende ervaring.Goede rij instructeur.Enige min-puntje dat er bij afmelding binnen 48 uur betaald moet worden.Dit is vervelend als je bv ziek bent en dit weet je niet altijd 48 uur van te voren.
Goede service, leuke mensen.
Het is een professioneel bedrijf en de lessen zijn ook goed. Het enige nadeel van deze school is dat de losse lessen duur zijn 44 euro per uut. Je kan alleen maar 2 uur achter elkaar lessen.
Mijn rij instructeur, Onno heeft mij van m\'n enorme spanningen afgeholpen, door geduldig te zijn en heel veel uit te leggen. Ben echt ontzettend blij met hem.
Contacten met de receptie/telefoniste verlopen moeizaam, verder prima rijschool Ik beveel Jacqueline aan (bij de laatste vraag van deze pagina). Over de receptie/telefoniste heb ik wel mijn bedenkingen.
Kwaliteit van de rijlessen is zeer goed! Erg tevreden.
De lessen en de instructeur waren goed, met de administratie/receptie heb ik wat minder goede ervaringen. Ze belden mij niet terug terwijl dat wel was afgesproken, en ook hadden ze mijn examen niet aangevraagd terwijl ze dat wel zouden doen. Daardoor liep ik een maand vertraging op. Verder had ik ook de oproepkaart voor het examen niet toegestuurd gekregen, daar moest ik zelf achteraan.
Zeker goed
Goede Services! Goede begeleiding van de instructeur ( Edwin) Zeer professioneel Alles wat altijd snel duidelijk en netjes geregeld
Ik vind het een oroffecioneel bedrijf, ook de instructeur kan goed les geven. Ook vind ik de les auto een fijne auto om mee te rijden
Fijn leerbedrijf met fijne instructeurs. De instructeurs zijn sociaal en vriendelijk en nemen de tijd om alles goed uit te leggen zowel voor als tijdens het rijden.
was leuk en een goede instructeur.
Erg prettige verkeersschool. Vriendelijk personeel en heldere communicatie.