Ik ben zeer tevreden met de manier van lesgeven en de instructeurs zelf ook de planning alles zeer snel ingepland.
fijne lessen, goed en duidelijk prettig les gehad van Henk van Dijk
Prima rijschool!
Vakkundige instructeurs klantvriendelijk
Ik kan vrij weinig over het bedrijf Dam zeggen, omdat het contact met het bedrijf voor mij van het begin af aan direct met mijn instructeur verliep. Dat vond ik zelf ook een prettige constructie, omdat het dan een wat minder zakelijk gevoel geeft. De lessen waren naast leerzaam dan ook gezellig.
Fantastische rijlessen gehad van een gezellige en goede instructeur. Tussentijdse toets was voor mij enorm belangrijk ten eerste omdat je de ervaring al meemaakt met een examinator en daarnaast legt hij alles uit wat ik nog moet verbeteren. 3 rijlessen verder en ik kan zeggen dat ik geslaagd ben voor me rijbewijs!!
Onderwijstalenten
Huib wat ben jij een top rijinstructeur heb een super fijne tijd met jou gehad. nogmaals BEDANKT !!
Via de website de brommer lessen en examen geregeld. Het is een duidelijke mooie en goed werkende website, vooral omdat ik zelf een datum kon kiezen. Brommerrijbewijs in 1 dag. Toppie! De entree in Gelredome is wat kaal en kil, maar je bent er ook praktisch niet. Gelredome prettige plaats om naar toe te rijden, goed bereikbaar! Tip voor deze lokatie verkoop van drank en evt. broodjes / gevulde koeken.
Ik heb mijn rijlessen als zeer goed en fijn ervaren! En een hele goede, ervaren instructeur.. Ik vond alleen wel dat de motorkleding etc. aan vervanging toe waren. En ik had achteraf wel beter ingelicht willen worden qua aanvraag examens.
Hele fijne lessen
Zeer professioneel, goede begeleiding, behulpzaam, meedenkend
Fijne rijschool, altijd vriendelijk, wel regelmatig administratieve fouten gehad. Uiteindelijk altijd goed opgelost. Prettige instructeur met goede en helpende aanwijzingen.
Goede begeleiding! (Henk Willems)
Prima rijschool, alles goed geregeld en een fijne instructeur