Goede rijschool. Neemt de uitdaging van de leerling serieus.
Uitstekend, precise wat je kan verwachten van een professionele rijschool.
Super fijne instructeur gehad! heel serieus bezig met het halen van je rijbewijs maar tegelijkertijd ook super gezellig en ontspannen
Tijdens de dagopleiding wordt door de ene instructeur een andere techniek aangeleerd dan de dag erop tijdens examen. Dit is onnodig verwarrend, zeker tijdens een examendag. Verder prettig contact met instructeurs.
Goede lessen op maat. Betrokken instructrice.
Zeer goede en proffesioneel personeel
Ik heb een hele fijne tijd gehad. Jullie hebben mijn goed geholpen.
Alleen maar positief!
Zeer professioneel, hele goede begeleiding, goede kennis van zaken. Flexibel met tijden
Ik vond dit een hele fijne ervaring. Ook vond ik mijn rij instructeur een hele fijne/goede instructeur (dhr Atibi).
Ik heb mijn E achter C gehaald bij Dam. Het achteruit rijden was pittig en ik vond het moeilijk. Maar dankzij de super inzet van Henk had ik met 2.5 week mijn rijbewijs.
Prettig, professioneel, flexibel.
De rijlessen zijn super verlopen, altijd op tijd en van goede kwaliteit. Dit samen met een goede theoriecursus heeft er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Naar mijn mening is Verkeersschool Dam een hele goede opleider. Davy Roskam
Erg goed. Ben er zeer tevreden over.