Ik heb vandaag mijn BE gehaald in de eerste keer. Huib geweldig, wat bent u een goede instructeur!!! Ik heb bij Kees mijn B gehaald. Ik zou deze instructeurs allebei aanraden!!!
Goede verkeersstrook.
Fijne rijschool met goede instructeurs
Ik heb de opleiding voor mijn A rijbewijs genoten bij Dam. Na een Try the bike avontuur was ik erg enthousiast om de opleiding te vervolgen. Een prettige rijschool die erg flexibel is als het gaat om uren inplannen. Goede begeleiding gehad, fijne instructeurs. Prijs kwaliteit kan op sommige vlakken beter. Er wordt veel aan administratiekosten verwerkt. Voorbeeld: theorie examen via de rijschool ligt flink hoger dan wanneer je zelf via cbr website het regelt. Daarom is die score lager. Verder een aanrader voor anderen. Soms begonnen de lessen ietsje later maar dat vond ik geen probleem.
Snel en in één keer geslaagd. Top instructeur. Er wordt geen druk op je gezet dus is er ruimte om alles te vragen tijdens de lessen.
Prima leerschool, kan niet klagen
Ik vind het een fijne rijschool. Alles wordt duidelijk aangegeven
Erg goede ervaring gehad met Edwin als instructeur! Had snel door wat mijn kwaliteiten en valkuilen waren waar ik aan moest werken wat zorgde voor een prettige samenwerking. Hierdoor kon ik gericht snel leren. Rijlessen waren precies op maat om in een keer af te kunnen rijden. Top!
Super leuke en leerzame tijd gehad met Edwin! Hij heeft me goed begeleid! Precies op tijd klaar voor het examen met positief resultaat !
Echt helemaal top! Edwin is heel kritisch maar houdt ook zeker van een babbel en als de rijles niet goed gaat houdt hij de sfeer luchtig door middel van zijn humor. Het chille bij Edwin was dat ik echt zelfvertrouwen in het autorijden heb gekweekt :)
Super goede scooterrijlessen met goede instructeurs! Bedankt! In een keer geslaagd!
Super Wouter heeft me zeer goed begeleid waardoor ik in 1x ben geslagen. Mooie nieuwe truck die super fijn rijd.