Erg goede ervaring gehad met Edwin als instructeur! Had snel door wat mijn kwaliteiten en valkuilen waren waar ik aan moest werken wat zorgde voor een prettige samenwerking. Hierdoor kon ik gericht snel leren. Rijlessen waren precies op maat om in een keer af te kunnen rijden. Top!
Super leuke en leerzame tijd gehad met Edwin! Hij heeft me goed begeleid! Precies op tijd klaar voor het examen met positief resultaat !
Echt helemaal top! Edwin is heel kritisch maar houdt ook zeker van een babbel en als de rijles niet goed gaat houdt hij de sfeer luchtig door middel van zijn humor. Het chille bij Edwin was dat ik echt zelfvertrouwen in het autorijden heb gekweekt :)
Super goede scooterrijlessen met goede instructeurs! Bedankt! In een keer geslaagd!
Super Wouter heeft me zeer goed begeleid waardoor ik in 1x ben geslagen. Mooie nieuwe truck die super fijn rijd.
prima rijschool
Met veel plezier gelest bij Wouter en Karel
Ik heb bromfietslessen gehad en het examen in 1x gehaald. Duidelijke instructeur en een fijne omgeving om te leren rijden.
Goed. Bij drie rij instructeurs les gehad. Ik kan daarmee goed vergelijken. Ton gaf goed les bij vaardigheden, uitleg was goed. Ik vond hem op de weg af en toe onrustig qua aangeven waar hij heen wilde. Dit gaf mij ook was onrust merkte ik. Hij gaf echter achteraf na de les uitgebreid uitleg over de les die er was. Dat was goed. Danil heb ik als laatste gehad. Goede keuze om hem te nemen. Prettig in omgang legt ook goed uit tijdens de les. Ik heb hem alleen bij de weg gehad. Ronald: minder interessant voor jullie maar vermeld het toch maar. Tijdens de vaardigheden had de uitleg meer gemogen. Als je zaken vroeg kreeg je goede uitleg. Op de weg was hij heel fijn en gaf ook de uitleg die nodig was.
wat een racist deze instructeur! Bah vreselijke dag!
fijne rijschool/instucteur
Goede rijschool, goede begeleiding. Alles wordt goed geregeld.
Makkelijk in de omgang. Het is makkelijk lessen te verzetten of toch nog tijdens een druk rooster een les in te plannen. Het is duidelijk wat er van je verwacht wordt. ontspannen sfeer in de auto. zijn consequent in kijktechniek aanleren. wanneer een les door omstandigheden wat korter duurt, wordt dat tijdens een andere les weer ingehaald. Wordt opgehaald en afgezet waar je wilt ook al is het verder weg, geen vaste plekken.
Vandaag bij de eerste keer afrijden geslaagd ! Mooie tijd gehad in de les auto, serieus maar ook tijd voor een grapje. Van les 1 tot vandaag was een mooi opgezet plan waar we samen naar toe hebben gewerkt! Edwin bedankt ☆☆☆
Fijne instructeur en servicegerichte medewerkers op kantoor.
3 okt aanmelden en dan op 18 oktober smorgens ff met wouter de verlichting repareren van de bus maar dan einde van de dag met een rijbewijs weglopen is gewoon super
Super! Vriendelijk en zeer helpvol. Heb met plezier mijn motorrijlessen mogen volgen.