Keurige verkeersschool met vakbekwaam personeel en goed materiaal
Afdeling Gelredome is heel relaxed!
Super! ivm lastige werktijden toch een zeer geschikt lesschema op kunnen stellen. Denken goed mee en zijn ook flexibel.
Er zijn een aantal punten waar ik niet tevreden over ben: - Ik heb een proefles gehad bij Joop, toen een pakket gekocht. Joop legde uit hoe de app werkte waarin je je eigen vorderingen ziet en vertelde dat je altijd door hem wordt opgehaald en thuisgebracht, er zitten dus geen andere leerlingen in jouw auto waardoor rijles je extra tijd kost. Dit bleek niet te kloppen. Zonder duidelijke reden werd ik overgeplaatst naar instructrice Jannie terwijl ik mijn pakket al betaald had. Vaak moest ik lang in de auto zitten om anderen op te halen of thuis te brengen, dit kostte me veel tijd. Van de app waarin je je vorderingen kan zien heb ik nooit meer iets gehoord. Toen ik ernaar vroeg zei ze dat ze daar niet aan deed. Het pakket dat ik kocht bleek dus eigenlijk niet te zijn wat ik ervan verwachtte. - Ik heb van tevoren aangegeven dat ik rijden erg lastig vind en faalangst heb, ik was ook al meerdere keren gezakt. Er zou een instructeur aan mij worden toegewezen die hier ervaring mee heeft en daarnaast ook ervaring heeft met BNOR-examens. Ook vroeg ik om een zachtaardig iemand. Toen de dag van mijn examen aanbrak kwam ik er achter dat dit de eerste keer of een van de eerste keren was dat mijn instructrice zo\'n examen deed, zelfs met faalanfstexamens had zij geen ervaring. Ze had me hier dus ook niet goed op voorbereid en kon mijn vragen niet goed beantwoorden, nu snap ik waarom. Ze had te weinig tijd ingepland voor het examen waardoor tijdens het examen de volgende leerling gebeld moest worden dat we een half uur later zouden komen, dit geeft alleen maar meer stress tijdens het examen en vind ik onprofessioneel. - Er werd moeilijk gedaan over het geld voor de lessen overmaken, mijn instructrice had dit liever contant. Is uiteindelijk wel opgelost door met Dam in Ede te bellen, via de telefoon werd ik overigens wel vriendelijk geholpen. - Onduidelijke communicatie: mijn instructrice vroeg mij vaak om 1 of 2 weken van tevoren mijn planning door te geven zodat zij een planning kon maken voor haar leerlingen. Vervolgens ging ze er vanuit, dat zelfs twee weken later, deze planning ongewijzigd was. Om die reden werden lessen regelmatig pas de dag van tevoren aangekondigd, onder het mom \'ja maar je hebt toen gezegd dat je kon\'. Ook werd vaak niet van tevoren gezegd hoe lang lessen duurden tenzij ik hier expliciet naar vroeg. - Omdat ik binnenkort voor langere tijd naar het buitenland ga had het inplannen van mijn herexamen nog al haast. Er was een optie beschikbaar die erg goed uitkwam, maar doordat de rijschool te laat ging reserveren (is ook gewoon pech) was deze plek weg. De andere optie was een herexamen nog een week eerder, er werd gezegd dat dit geen optie was omdat ik er dan nog niet klaar voor zou zijn. na enig protest toch op deze datum, twee weken na oorspronkelijk examen, afgereden en het gehaald. - Ik had het gevoel dat de rijschool mij niet vertrouwde, alles moest van tevoren betaald worden en dit moest vervolgens tien keer bevestigd worden, anders moest ik ook nog contant in de les betalen. - Ik had het idee dat mijn instructrice niet goed snapte waar mijn verbeterpunten lagen. Lessen zagen er vaak hetzelfde uit en ik had het gevoel dat er weinig aandacht uitging naar de onderdelen die ik juist lastig vond. Al met al een onpersoonlijke rijschool die niet aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Maar gelukkig ben ik uiteindelijk wel geslaagd (:
Ik heb vandaag mijn BE gehaald in de eerste keer. Huib geweldig, wat bent u een goede instructeur!!! Ik heb bij Kees mijn B gehaald. Ik zou deze instructeurs allebei aanraden!!!
Goede verkeersstrook.
Fijne rijschool met goede instructeurs
Ik heb de opleiding voor mijn A rijbewijs genoten bij Dam. Na een Try the bike avontuur was ik erg enthousiast om de opleiding te vervolgen. Een prettige rijschool die erg flexibel is als het gaat om uren inplannen. Goede begeleiding gehad, fijne instructeurs. Prijs kwaliteit kan op sommige vlakken beter. Er wordt veel aan administratiekosten verwerkt. Voorbeeld: theorie examen via de rijschool ligt flink hoger dan wanneer je zelf via cbr website het regelt. Daarom is die score lager. Verder een aanrader voor anderen. Soms begonnen de lessen ietsje later maar dat vond ik geen probleem.
Snel en in één keer geslaagd. Top instructeur. Er wordt geen druk op je gezet dus is er ruimte om alles te vragen tijdens de lessen.
Prima leerschool, kan niet klagen
Ik vind het een fijne rijschool. Alles wordt duidelijk aangegeven